ElektrototaalmarktBatterijen

Batterijen

Batterijen

Elektrototaalmarkt.nl heeft een uitgebreid assortiment zaklampen en batterijen. Als u even geen stroompunt bij de hand heeft of in geval van een storing bieden batterijen en een zaklamp de uitkomst. Zaklampen zijn in diverse soorten verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld LED zaklampen, oplaadbare zaklampen of zaklampen in een klein formaat om gemakkelijk mee te nemen. Elektrototaalmarkt.nl heeft zaklampen van bekende merken als Acculux, Maglite en Duracell.

Insectenverdelgers kunnen verschillende principen van werking hebben. De insectenverdelgers uit het assortiment van Elektrototaalmarkt.nl gebruiken vaak een krachtige UV-lamp die de insecten naar de verdelger lokt, ookwel anti-insectenlampen genoemd.
Eenmaal in de insectenverdelger aangekomen kunnen de insecten, afhankelijk van het type insectenverdelger, gevangen worden in een vangnet, met een kleeflaag of met behulp van een stroomstoot. Op deze manier worden insecten snel en effectief uitgeschakeld. Met een insectenverdelger, oftewel vliegenlamp, beschermt u iedere ruimte tegen ongewenste insecten.

Op een hygieuml;nische manier worden de insecten door de insectenverdelger gedood. Denk bijvoorbeeld aan restaurant, keuken, vakantiehuis, café, winkel, kantoor of magazijn. Voor iedere denkbare ruimte kunt u een insectenverdelger van Elektrototaalmarkt.nl gebruiken. De insectenverdelgers behoeven weinig onderhoud en zijn zeer eenvoudig en goedkoop in gebruik.
Categorieën
Menu sluiten