15 jun 2017

Per 1 juli 2017: CPR stelt nieuwe eisen aan kabels in bouwinstallaties

Elektrototaalmarkt.nl

Per 1 juli 2017: CPR stelt nieuwe eisen aan kabels in bouwinstallaties Na een overgangsperiode van een jaar wordt met ingang van 1 juli 2017 de toepassing van CPR op kabels verplicht. Vanaf 1 juli 2016 hebben alle EU-landen de tijd gekregen om CPR voor kabels te implementeren. De CPR betekent dat elektrische kabels voor permanente bouwinstallaties moeten voldoen aan de nieuwe norm, die eisen stelt aan het brandgedrag van de kabels. Lees meer in onze blog.

8 jun 2017

Nieuw van Schneider Electric: D-Life schakelmateriaal

Elektrototaalmarkt.nl

Nieuw van Schneider Electric: D-Life schakelmateriaal Schneider Electric introduceert het nieuwe D-Life: schakelmateriaal met een harmonieus design. D-Life overtuigt met discrete elegantie en geeft uw huis een stijlvolle afwerking. Bekijk in deze blog alvast een voorproefje van de nieuwe schakelmateriaal serie van Schneider Electric.

4 mei 2017

Bedien je verlichting draadloos via ZigBee Light Link met Gira

Elektrototaalmarkt

Bedien je verlichting draadloos via ZigBee Light Link met Gira De populariteit van Smart Lighting-systemen op basis van ZigBee LightLink, zoals PhilipsHue, blijft toenemen. Hiermee schakel en dim je namelijk eenvoudig envoordelig je verlichting via je smartphone. Gira biedt diverse ZigBeeLight Link zenders voor het schakelen, dimmen en het veranderen van lichtkleur. Zo ben je niet meer afhankelijk van je smartphone enbijbehorende gateways/bridges. Lees meer.

6 apr 2017

Hager Berker W.1 waterdicht

Elektrototaalmarkt.nl

Hager Berker W.1 waterdicht W.1 is een serie waterdicht schakelmateriaal van Berker by Hager. De W.1 serie is extreem robuust, fraai vormgegeven, montagevriendelijk en bij ons te koop voor een concurrerende prijs. Met Hager Berker W.1 schakelmateriaal hoeft u zelfs in vochtige en natte omgevingen niet in te leveren op design. Ontdek W.1 in deze blog.

5 apr 2017

ABB Hollewanddoos HW52-F: installeer bewust!

Elektrototaalmarkt.nl

ABB Hollewanddoos HW52-F: installeer bewust! ABB introduceert de HW52-F hollewanddoos. Deze nieuwe hollewand inbouwdoos HW52-F verbetert de bestaande HW51-F op verschillende punten. Hiermee voldoet de HW52-F hollewanddoos aan de behoeften van installateurs én is de HW52-F de eerste lucht- en geluiddichte hollewand inbouwdoos op de markt! Lees in deze blog meer over ABB HW52-F.

31 mrt 2017

Checklist voor je nieuwe huis

Elektrototaalmarkt.nl

Checklist voor je nieuwe huis Een nieuw huis is leuk en spannend, maar er komt ook ontzettend veel bij kijken. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de nodige praktische zaken, zoals brandveiligheid? Wij hebben alles om je huis veilig en écht helemaal af te maken voor je op een rijtje gezet. Bekijk de checklist in deze blog en gebruik hem!

23 mrt 2017

Lumiance: spots voor vrijwel iedere toepassing!

Elektrototaalmarkt.nl

Lumiance: spots voor vrijwel iedere toepassing! Lumiance staat bekend om haar spots van hoogwaardige kwaliteit en vormgeving. De naam, een combinatie van de Franse woorden luminaire (licht) en ambiance (sfeer), geeft zijn doel goed weer: verlichting bieden die sfeer creëert. Of je nu je huis, restaurant, hotel, openbare ruimte of retail display wilt verlichten, Lumiance heeft de perfecte spot voor je. Lees in de blog meer over Lumiance.

16 mrt 2017

Mis nooit meer een bezoeker met een Honeywell draadloze deurbel

Elektrototaalmarkt.nl

Mis nooit meer een bezoeker met een Honeywell draadloze deurbel Met de nieuwe draadloze deurbellen begint de overgang van de merknaam Friedland naar Honeywell. Vanaf februari 2016 wordt het Friedland portfolio geleidelijk overgeheveld naar Honeywell. Met een draadloze deurbel van Honeywell mis je nooit meer een bezoeker of levering. Ontdek dit innovatieve product nu.

Elektrototaalmarkt.nl Blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws. Alles wordt geschreven door onze eigen specialisten.
Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, beurzen, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op: