23 mrt 2017

Lumiance: spots voor vrijwel iedere toepassing!

Elektrototaalmarkt.nl

Lumiance: spots voor vrijwel iedere toepassing! Lumiance staat bekend om haar spots van hoogwaardige kwaliteit en vormgeving. De naam, een combinatie van de Franse woorden luminaire (licht) en ambiance (sfeer), geeft zijn doel goed weer: verlichting bieden die sfeer creëert. Of je nu je huis, restaurant, hotel, openbare ruimte of retail display wilt verlichten, Lumiance heeft de perfecte spot voor je. Lees in de blog meer over Lumiance.

16 mrt 2017

Mis nooit meer een bezoeker met een Honeywell draadloze deurbel

Elektrototaalmarkt.nl

Mis nooit meer een bezoeker met een Honeywell draadloze deurbel Met de nieuwe draadloze deurbellen begint de overgang van de merknaam Friedland naar Honeywell. Vanaf februari 2016 wordt het Friedland portfolio geleidelijk overgeheveld naar Honeywell. Met een draadloze deurbel van Honeywell mis je nooit meer een bezoeker of levering. Ontdek dit innovatieve product nu.

16 feb 2017

Altijd je schakelaars bij de hand met Niko Connected

Elektrototaalmarkt.nl

Altijd je schakelaars bij de hand met Niko Connected Bepaal zelf hoe slim je je woning maakt. Niko Connected is de perfecte oplossing voor wie renoveert. Omdat je zelf bepaalt hoeveel slimmeschakelaars je wilt, past Niko Connected binnen elk budget. Wie helemaal opveilig wil spelen heeft z’n schakelaars met Connected altijd bij de hand. Lees meer over allemogelijkheden van Niko Connected in deze blog.

7 feb 2017

Producttraining adviesteam Elektrototaalmarkt

Elektrototaalmarkt.nl

Producttraining adviesteam Elektrototaalmarkt Een klant op de juiste manier adviseren bij de aankoop van elektro artikelen vergt een hoop productkennis. Om ervoor te zorgen dat we jou zo goed mogelijk kunnen adviseren volgt het adviesteam regelmatig producttrainingen. Lees meer op onze blog. 

3 feb 2017

Hittemelders: waarvoor en waar je ze gebruikt

Elektrototaalmarkt.nl

Hittemelders: waarvoor en waar je ze gebruikt Het is algemeen bekend dat het hebben van een rookmelder huis onmisbaar is voor je veiligheid. Dat ook een hittemelder van belang is thuis wordt vaak vergeten. In tegenstelling tot de rookmelder reageert een hittemelder niet op rook, maar op temperatuur. In deze blog lees je waarvoor en waar een hittemelder in huis gebruikt wordt.

2 feb 2017

Volledige controle over je woning met de slimme producten van Nest

Elektrototaalmarkt.nl

Volledige controle over je woning met de slimme producten van Nest Met de thermostaat, rookmelders en beveiligingscamera’s van Nest heb volledige controle over je woning. Je hele huis op één app, op al je apparaten. Via deze app kun je al jouw slimme Nest producten op één plek bedienen. Maak nu kennis met de slimme Nest producten die je via de Nest app kunt bedienen.

26 jan 2017

Attema kabeldozen

Elektrototaalmarkt.nl

Attema kabeldozen Het kabeldoossysteem van Attema munt uit door zijn tijdsbesparende montagegemak. Naast de kabeldozen voor binneninstallaties, biedt Attema ook een uitgebreid assortiment voor buiten. Lees er meer over in deze blog.

12 jan 2017

Keuzegemak met Hirschmann Multimedia aansluitschema's

Elektrototaalmarkt.nl

Keuzegemak met Hirschmann Multimedia aansluitschema's Het aansluiten van één of meerdere tv's in huis is geen dagelijkse kost. De verbinding dient juist te zijn aangesloten voor een perfecte verbinding. In deze blog vind je handige Hirschmann Multimedia aansluitschema’s om je te helpen een perfecte verbinding tot stand te brengen.

Elektrototaalmarkt.nl Blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws. Alles wordt geschreven door onze eigen specialisten.
Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, beurzen, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op: