12 jan 2017

Keuzegemak met Hirschmann Multimedia aansluitschema's

Elektrototaalmarkt.nl

Keuzegemak met Hirschmann Multimedia aansluitschema's Het aansluiten van één of meerdere tv's in huis is geen dagelijkse kost. De verbinding dient juist te zijn aangesloten voor een perfecte verbinding. In deze blog vind je handige Hirschmann Multimedia aansluitschema’s om je te helpen een perfecte verbinding tot stand te brengen.

5 jan 2017

Bedien je schakelaars en lampen vanuit je luie stoel

Elektrototaalmarkt.nl

Bedien je schakelaars en lampen vanuit je luie stoel Tegenwoordig kunnen we verschillende apparaten via een app op onze smartphone bedienen, ook in huis wordt dit steeds gewoner. Draadloos is de nieuwe standaard. Ook verlichting is eenvoudig via een speciale draadloze afstandsbediening te bedienen. De producten van het merk KlikAan KlikUit maken het leven een stuk makkelijker. Bedien alle lampen en schakelaars in huis vanuit je luie stoel.

29 dec 2016

Busch-Jaeger Balance SI

Elektrototaalmarkt.nl

Busch-Jaeger Balance SI Een perfecte ruimte bestaat uit vele indrukken. Het samenspel van vormen, kleuren en licht is bepalend. Een spannende harmonie ontstaat uit de rechte en convexe lijnen van de serie ABB Busch-Jaeger Balance® SI. Zo past hij universeel bij vele inrichtingsstijlen. Busch-Balance is eenvoudig eigentijds en gewoonweg ideaal. Lees meer over de Balance SI serie in de blog.

22 dec 2016

Koolmonoxidemelders redden levens

Elektrototaalmarkt.nl

Koolmonoxidemelders redden levens Dat koolmonoxidemelders levens redden is niet voor niets. Koolmonoxide is namelijk een zeer giftig en reukloos gas, hierdoor ontgaat dit gas aan onze zintuigen. Het ontstaat bij onvolledige verbranding van een brandstof in bijvoorbeeld een cv-ketel, gasfornuis en kachel. Een goede manier om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen door een tijdige alarmering is het plaatsen van een koolmonoxidemelder.

15 dec 2016

Schakelmateriaal aansluiten

Elektrototaalmarkt.nl

Schakelmateriaal aansluiten In huis wil je lampen op verschillende manieren aan kunnen maken: op 2 plekken dezelfde lamp bedienen of met 1 schakelaar bijvoorbeeld 2 of 3 lampen aanzetten. Al deze wensen zijn te realiseren met verschillende type schakelaars. Lees in deze blog meer over het aansluiten van verschillende schakelaars.

8 dec 2016

Bewust omgaan met elektriciteit: elektriciteit meter

Elektrototaalmarkt.nl

Bewust omgaan met elektriciteit: elektriciteit meter Om kosten te besparen en het uitsterven van fossiele brandstoffen te voorkomen, maken we steeds meer gebruik van elektriciteit. Denk aan elektrische auto’s en zonnepanelen. Echter is het ook belangrijk om bewust om te gaan met elektriciteit. Daarom hebben merken zoals ABB en Hager KWH meters ontwikkeld. Lees er meer over in deze blog

1 dec 2016

Dimmer installeren

Elektrototaalmarkt.nl

Dimmer installeren Door het draaien aan een dimmer, controleer je heel makkelijk de lichtintensiteit van verlichting in huis. Zo kun je altijd de juiste sfeer in huis creëren. Bovendien is het heel erg makkelijk om een dimmer te installeren. In het volgende stappenplan leggen we je in het kort uit hoe dit werkt.

24 nov 2016

Energie besparen tips

Elektrototaalmarkt.nl

Energie besparen tips Elektriciteit in huis is onmisbaar, maar het kost geld en de energie die vrijkomt is niet altijd even goed voor het milieu. Energiebesparing is een maatschappelijk onderwerp dat al jaren speelt. Maar wat kun je nou zelf doen om energie te besparen in huis zonder dat je moet inleveren op de luxe van elektrische apparaten? Lees het in deze blog.

Elektrototaalmarkt.nl Blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws. Alles wordt geschreven door onze eigen specialisten.
Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, beurzen, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op: