17 aug 2017

Schneider Electric Stago KG 281: de ideale kabeldrager voor zowel utiliteit als industrië

Elektrototaalmarkt.nl

Schneider Electric Stago KG 281: de ideale kabeldrager voor zowel utiliteit als industrië Het Stago kabelgootsysteem KG 281 van Schneider Electric  is universeel toepasbaar in zowel de utiliteitsbouw als voor lichte industriële toepassingen. Dankzij het uitermate complete assortiment biedt Stago KG 281 u alle mogelijkheden om bekabeling op een overzichtelijke manier in een gebouw te kunnen aanleggen. Lees meer over Stago KG 281 in onze blog.

27 jul 2017

Ontwerp je eigen lamp!

Elektrototaalmarkt.nl

Ontwerp je eigen lamp! Zelf je lamp samenstellen in plaats van simpelweg er een in de winkel te kopen? Dat kan! Wanneer je zelf een lamp maakt kun je hem helemaal afstemmen op je smaak en interieur in huis. Alle onderdelen kies je namelijk zelf. Lees in deze blog hoe je zelf je eigen lamp kunt ontwerpen.

20 jul 2017

10 Tips om je huis veilig achter te laten tijdens je vakantie

Elektrototaalmarkt.nl

10 Tips om je huis veilig achter te laten tijdens je vakantie Inbraak gebeurt anderen alleen toch? Fout! Er is een kans dat je zelf een keer het slachtoffer wordt van inbraak. Tref voordat je op vakantie gaat voldoende maatregelen om een mogelijke inbraak te voorkomen. In deze blog geven we je meerdere anti-inbraaktips zodat je met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan.

15 jun 2017

Per 1 juli 2017: CPR stelt nieuwe eisen aan kabels in bouwinstallaties

Elektrototaalmarkt.nl

Per 1 juli 2017: CPR stelt nieuwe eisen aan kabels in bouwinstallaties Na een overgangsperiode van een jaar wordt met ingang van 1 juli 2017 de toepassing van CPR op kabels verplicht. Vanaf 1 juli 2016 hebben alle EU-landen de tijd gekregen om CPR voor kabels te implementeren. De CPR betekent dat elektrische kabels voor permanente bouwinstallaties moeten voldoen aan de nieuwe norm, die eisen stelt aan het brandgedrag van de kabels. Lees meer in onze blog.

8 jun 2017

Nieuw van Schneider Electric: D-Life schakelmateriaal

Elektrototaalmarkt.nl

Nieuw van Schneider Electric: D-Life schakelmateriaal Schneider Electric introduceert het nieuwe D-Life: schakelmateriaal met een harmonieus design. D-Life overtuigt met discrete elegantie en geeft uw huis een stijlvolle afwerking. Bekijk in deze blog alvast een voorproefje van de nieuwe schakelmateriaal serie van Schneider Electric.

4 mei 2017

Bedien je verlichting draadloos via ZigBee Light Link met Gira

Elektrototaalmarkt

Bedien je verlichting draadloos via ZigBee Light Link met Gira De populariteit van Smart Lighting-systemen op basis van ZigBee LightLink, zoals PhilipsHue, blijft toenemen. Hiermee schakel en dim je namelijk eenvoudig envoordelig je verlichting via je smartphone. Gira biedt diverse ZigBeeLight Link zenders voor het schakelen, dimmen en het veranderen van lichtkleur. Zo ben je niet meer afhankelijk van je smartphone enbijbehorende gateways/bridges. Lees meer.

6 apr 2017

Hager Berker W.1 waterdicht

Elektrototaalmarkt.nl

Hager Berker W.1 waterdicht W.1 is een serie waterdicht schakelmateriaal van Berker by Hager. De W.1 serie is extreem robuust, fraai vormgegeven, montagevriendelijk en bij ons te koop voor een concurrerende prijs. Met Hager Berker W.1 schakelmateriaal hoeft u zelfs in vochtige en natte omgevingen niet in te leveren op design. Ontdek W.1 in deze blog.

5 apr 2017

ABB Hollewanddoos HW52-F: installeer bewust!

Elektrototaalmarkt.nl

ABB Hollewanddoos HW52-F: installeer bewust! ABB introduceert de HW52-F hollewanddoos. Deze nieuwe hollewand inbouwdoos HW52-F verbetert de bestaande HW51-F op verschillende punten. Hiermee voldoet de HW52-F hollewanddoos aan de behoeften van installateurs én is de HW52-F de eerste lucht- en geluiddichte hollewand inbouwdoos op de markt! Lees in deze blog meer over ABB HW52-F.

Elektrototaalmarkt.nl Blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws. Alles wordt geschreven door onze eigen specialisten.
Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, beurzen, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op: