Beveiligingsset

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
97 98
97 98
TOP
van de

1 product

Tonen als Lijst Foto-tabel
Het meest verkocht in deze categorie
 1. KlikAan KlikUit ALSET - Draadloos alarmsysteem 70116
  97,99 incl. btw 80,98 excl. btw

  KAKU beveiligingssysteem draadloos incl. sensoren en afstandsbediening
  Verpakt per 1 stuk

  Meer informatie Maak compleet
  Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, over 2 werkdagen in huis. Wij leveren ook op zaterdagen
  97,99 incl. btw 80,98 excl. btw
van de

1 product

Tonen als Lijst Foto-tabel

Beveiligingsset

Iedereen heeft er direct of indirect wel eens mee te maken gehad: inbrekers. Het veilige gevoel dat u heeft in huis kan een stevige deuk oplopen na een inbraak. Naast goede sloten zijn er gelukkig meerdere maatregelen die u kunt nemen tegen inbraak. Zo kunt u met een beveiligingsset uw huis relatief eenvoudig beschermen tegen ongewenste bezoekers. In ons assortiment vindt u verschillende beveiligingssets van diverse merken. Op die manier vindt u altijd een beveiligingsset die geschikt is voor uw woning.

Bent u op zoek naar een compleet alarmsysteem dat eenvoudig te installeren is? Dan is het KlikAan Klikuit draadloos alarmsysteem ALSET-2000 iets voor u. Deze handige set bestaat uit een afstandsbediening, bewegingssensor, deur/raamsensor en sirene. Wanneer een ongewenste bezoeker uw woning of bedrijf probeert te bereden zal dit direct te horen zijn in uw buurt. Een voordeel van het KlikAan KlikUit draadloze alarmysteem is dat er geen bedrading nodig is om het alarm aan te leggen. Mocht u in de toekomst verhuizen, neemt u uw veilige gevoel mee naar uw volgende woning.

Naast KlikAan KlikUit vindt u ook diverse Evohome beveiligingssets van Honeywell in ons assortiment. U heeft de keuze uit een basis, advanced of premium pakket. De samenstelling van de beveiligingsset hangt af van het gekozen pakket. Het mooie van de Honeywell Evohome beveiligingssets is dat u direct met het systeem in verbinding staat via uw smartphone. Zo kunt u via uw smartphone of tablet een oogje in het zeil houden wanneer u niet thuis bent.

Iedere woning is anders. Hierdoor bieden wij van zowel KlikAan KlikUit als Honeywell een uitgebreide reeks inbraakbeveiligingsproducten aan ter uitbreiding van uw beveiligingsset. Zo kunt u uw beveiligingssysteem eenvoudig mee laten groeien met uw veranderende gebruikerswensen.