Deurspion

TOP
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Deurspion

Wanneer de bel gaat maar u verwacht niemand, is het erg fijn om te kunnen zien wie er voor de deur staat zonder dat deze persoon meteen weet dat u thuis bent. U kunt in dit geval gebruikmaken van een deurspion, zoals de digitale deurspion van Yale. Met deze tool houdt u indringers en ongewenste gasten buiten. Het kleine cameraatje dat aan de voorkant van de voordeur gemonteerd moet worden lijkt erg op een traditioneel kijkgat. Wanneer u al een kijkgaatje in de deur heeft, is deze eenvoudig te vervangen door de deurspion. Op het LCD scherm aan de binnenzijde van de deur ziet u met slechts een druk op de knop duidelijk wie er voor de deur staat.

Onder het kleine cameraatje zit een beldrukker. Deze beldrukker van Yale werkt wat anders dan de normale beldrukkers. Wanneer er op de bel gedrukt wordt, wordt er een foto gemaakt van de persoon en die wordt, inclusief datum en tijd, opgeslagen op de SD geheugenkaart. Bovendien wordt op het schermpje aan de binnenkant van de deur gedurende 10 seconden een filmpje weergegeven van wie er voor de deur staat.

Een ander groot voordeel van de deurspion is dat deze ook werkt in het donker. De camera werkt in de nachtstand namelijk met infrarood licht. Dit is straling die met het blote oog niet te zien is. De camera herkent objecten op basis van temperatuurverschillen. Een sensor in het cameraatje zet de temperatuurverschillen om in duidelijk beeld. Zo vormt een deurspion een uitstekende basis of aanvulling van uw bestaande woningbeveiliging.