5 jul 2018

Ventilatie in huis

Elektrototaalmarkt.nl

Ventilatie in huis Met het warme weer in de zomer speelt het meer dan ooit: verkoeling in huis. Ventilatoren zoals een plafondventilator kunnen daar een aangename bijdrage aan leveren. Maar ventileert je jouw huis ook voldoende in de winter? Wat kun je in je eigen huis doen om de omstandigheden leefbaar en gezond te houden? Lees het in deze blog.

25 mei 2018

Vloerdozen en vloerstopcontacten

Elektrototaalmarkt.nl

Vloerdozen en vloerstopcontacten Stopcontacten worden steeds meer weggewerkt in de vloer. Of het nu gaat om een gewone huiskamer of voor de renovatie van een groot project, overal is een geschikte vloerdoos of vloerstopcontact voor te vinden. Voor welke situatie dan ook, met een stopcontact die rechtstreeks de vloer ingaat heeft niemand last van rondslingerende kabels.

9 mei 2018

Altijd je schakelaars bij de hand met Niko Connected

Elektrototaalmarkt.nl

Altijd je schakelaars bij de hand met Niko Connected Bepaal zelf hoe slim je je woning maakt. Niko Connected is de perfecte oplossing voor wie renoveert. Omdat je zelf bepaalt hoeveel slimmeschakelaars je wilt, past Niko Connected binnen elk budget. Wie helemaal opveilig wil spelen heeft z’n schakelaars met Connected altijd bij de hand. Lees meer over allemogelijkheden van Niko Connected in deze blog.

5 apr 2018

Van analoge naar digitale TV

Elektrototaalmarkt.nl

Van analoge naar digitale TV Het traditionele TV kijken gaat veranderen! Kabelprovider Ziggo stopt namelijk met het doorgeven van analoge televisie. Het kabelbedrijf begint in april met de gefaseerde uitschakeling van analoge TV, gedurende een periode van twee jaar. Tijd dus om uw huisinstallatie te controleren! Lees in deze blog hoe u een perfect digitaal signaal kunt waarborgen.

16 mrt 2018

Bekijk hoe Gira schakelmateriaal staat in jouw huis met de design configurator

Elektrototaalmarkt.nl

Bekijk hoe Gira schakelmateriaal staat in jouw huis met de design configurator Vind je het lastig om uit het uitgebreide Gira assortiment jouw ideale schakelmateriaal combinatie samen te stellen? Bekijk nu alle mogelijke combinaties binnen je eigen muren met de Gira design configurator. In deze blog leggen wij je uit hoe je een preview van jouw combinatie Gira schakelmateriaal in je eigen huis kunt zien.

22 feb 2018

Dimplex DTD convectorkachel: ook op afstand bedienbaar!

Dimplex DTD convectorkachel: ook op afstand bedienbaar! Krijg grip op een stabiele, aangename temperatuur met een DTD convectorkachel van Dimplex. Naast dat deze convectorkachels met de hand bedienbaar zijn, kunnen ze ook op afstand worden bediend via een app. Lees meer over DTD4W convectorkachels van Dimplex in deze blog.

8 feb 2018

Het wegwerken van rondslingerende kabels

Elektrototaalmarkt.nl

Het wegwerken van rondslingerende kabels Rondslingerende kabels vormen een probleem, thuis en op het werk. Er blijft stof tussen de kabels zitten, ze vormen een potentieel struikel- en valgevaar en er is meer kans op kabelbreuk. Werk daarom alle kabels netjes weg en creëer een opgeruimde werkomgeving waar je comfortabel en veilig kunt werken. Lees meer over het wegwerken van kabels in deze blog.

2 feb 2018

4 tips voor een (brand)veilige carnaval

Elektrototaalmarkt.nl

4 tips voor een (brand)veilige carnaval Het is bijna zover, dan barst het carnavalsfeest in grote delen van Nederland weer los. Hossende en feestende mensenmassa’s, natuurlijk in kostuum. Gezellig carnaval vieren gaat echter wel gepaard met veilig carnaval vieren. Wij geven in deze blog 4 tips zodat u op een veilige manier carnaval kunt vieren.

Elektrototaalmarkt.nl Blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws. Alles wordt geschreven door onze eigen specialisten.
Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, beurzen, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op: