16 mrt 2018

Bekijk hoe Gira schakelmateriaal staat in jouw huis met de design configurator

Elektrototaalmarkt.nl

Bekijk hoe Gira schakelmateriaal staat in jouw huis met de design configurator Vind je het lastig om uit het uitgebreide Gira assortiment jouw ideale schakelmateriaal combinatie samen te stellen? Bekijk nu alle mogelijke combinaties binnen je eigen muren met de Gira design configurator. In deze blog leggen wij je uit hoe je een preview van jouw combinatie Gira schakelmateriaal in je eigen huis kunt zien.

22 feb 2018

Dimplex DTD convectorkachel: ook op afstand bedienbaar!

Dimplex DTD convectorkachel: ook op afstand bedienbaar! Krijg grip op een stabiele, aangename temperatuur met een DTD convectorkachel van Dimplex. Naast dat deze convectorkachels met de hand bedienbaar zijn, kunnen ze ook op afstand worden bediend via een app. Lees meer over DTD4W convectorkachels van Dimplex in deze blog.

8 feb 2018

Het wegwerken van rondslingerende kabels

Elektrototaalmarkt.nl

Het wegwerken van rondslingerende kabels Rondslingerende kabels vormen een probleem, thuis en op het werk. Er blijft stof tussen de kabels zitten, ze vormen een potentieel struikel- en valgevaar en er is meer kans op kabelbreuk. Werk daarom alle kabels netjes weg en creëer een opgeruimde werkomgeving waar je comfortabel en veilig kunt werken. Lees meer over het wegwerken van kabels in deze blog.

2 feb 2018

4 tips voor een (brand)veilige carnaval

Elektrototaalmarkt.nl

4 tips voor een (brand)veilige carnaval Het is bijna zover, dan barst het carnavalsfeest in grote delen van Nederland weer los. Hossende en feestende mensenmassa’s, natuurlijk in kostuum. Gezellig carnaval vieren gaat echter wel gepaard met veilig carnaval vieren. Wij geven in deze blog 4 tips zodat u op een veilige manier carnaval kunt vieren.

18 jan 2018

4 tips om makkelijk te besparen op energie

Elektrototaalmarkt.nl

4 tips om makkelijk te besparen op energie Elektriciteit in huis is onmisbaar, maar het kost geld en de energie die vrijkomt is niet altijd even goed voor het milieu. Energiebesparing is een maatschappelijk onderwerp dat al jaren speelt. Maar wat kun je nou zelf doen om energie te besparen in huis zonder dat je moet inleveren op de luxe van elektrische apparaten? Lees het in deze blog.

11 jan 2018

TL vervangen voor LED

Elektrototaalmarkt.nl

TL vervangen voor LED Iedereen heeft wel iets van TL-verlichting in huis en bij bedrijven is dit zelfs meestal de meest gebruikte soort verlichting. Het loont om bestaande TL-armaturen te vervangen door ledarmaturen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met de vervanging van TL in LED bespaar je uiteindelijk wel 50% kosten dankzij lagere energie-, onderhouds-, en vervangingskosten.

4 jan 2018

Spiegelverwarming: nooit meer beslagen spiegels!

Elektrototaalmarkt.nl

Spiegelverwarming: nooit meer beslagen spiegels! Een beslagen spiegel in de badkamer na het douchen is erg vervelend, vooral als u uzelf in de ochtend snel klaar wilt maken. Voor dit bekende probleem is er een eenvoudige, minder bekende oplossing: spiegelverwarming. Lees in deze blog meer over de werking en het comfort van spiegelverwarming.

20 dec 2017

Per 1 januari 2018: Itho Daalderop CVE-units in nieuw jasje

Elektrototaalmarkt.nl

Per 1 januari 2018: Itho Daalderop CVE-units in nieuw jasje Per 1 januari 2018 zijn de Ecodesign richtlijnen omtrent ventilatie verscherpt. Itho Daalderop heeft dit moment aangegrepen om zijn CVE-units te verbeteren. De CVE-units zijn in een nieuw jasje gestoken en ook qua eigenschappen iets veranderd. Zo is er vanaf 1 januari 2018 standaard een vochtsensor in de ventilatie-unit geïntegreerd. Lees meer in deze blog.

Elektrototaalmarkt.nl Blog

Op onze blog vind je het laatste nieuws. Alles wordt geschreven door onze eigen specialisten.
Je leest hier alles over nieuwe producten, veelgestelde vragen, beurzen, tips en nog veel meer.

Filter berichten:
U vindt ons ook op: