Blog

TOP
 1. Niko introduceert Philips Hue schakelaar

  Niko, de Belgische nummer één in schakelmateriaal en Smart Home, gaat samenwerken met Philips Hue. Met een Niko ‘Friends of Hue’ draadloze schakelaar stuurt u moeiteloos de slimme Philips Hue verlichting aan. Lees meer over de Niko Philips Hue schakelaar in deze blog.

  Lees meer »
 2. Brandveiligheid: meer dan alleen het plaatsen van een rookmelder

  Op het gebied van brandveiligheid is schijnveiligheid het nieuwe gevaar. Niet alleen het plaatsen van een rookmelder, maar juist de plaatsing van de melder is van belang bij het verhogen van de brandveiligheid in huis. Ei biedt met de nieuwe 3000 serie een reeks melders die helpen met het signaleren van aanstaand onderhoud en vervanging, voor een optimale brandveiligheid. Lees meer in deze blog.

  Lees meer »
 3. Ontwerp je eigen lamp!

  Zelf je lamp samenstellen in plaats van simpelweg er een in de winkel te kopen? Dat kan! Wanneer je zelf een lamp maakt kun je hem helemaal afstemmen op je smaak en interieur in huis. Alle onderdelen kies je namelijk zelf. Lees in deze blog hoe je zelf je eigen lamp kunt samenstellen.

  Lees meer »
 4. Verlichting in de tuin

  Volop zonnestralen en een bloeiende tuin zijn het startsein om te genieten van de zomer. Tot ’s avonds laat buiten in de tuin zitten hoort hier ook bij. Na zonsondergang wordt de sfeer in je tuin voor een groot deel bepaald door de tuinverlichting. Maak met de juiste verlichting je tuin een sfeervol geheel. Lees meer over buitenverlichting in deze blog.

  Lees meer »
 5. Ventilatie in huis

  Met het warme weer in de zomer speelt het meer dan ooit: verkoeling in huis. Ventilatoren zoals een plafondventilator kunnen daar een aangename bijdrage aan leveren. In de avond kunnen alle ramen tegen elkaar open gezet worden. Maar ventileer je jouw huis ook voldoende in de winter? Het is vaak te koud om ramen lang open te laten staan en vocht krijgt door de goede isolatie van de huidige woningbouw bijna geen kans meer om de woning te verlaten. Wat kun je in jouw eigen huis doen om de omstandigheden leefbaar en gezond te houden? Lees het in deze blog.

  Lees meer »
 6. Van analoge naar digitale TV

  Het traditionele TV kijken gaat veranderen! Kabelprovider Ziggo stopt namelijk met het doorgeven van analoge televisie. Het kabelbedrijf begint in april met de gefaseerde uitschakeling van analoge TV, over een periode van twee jaar. Tijd dus om uw huisinstallatie te controleren! Lees in deze blog hoe u een perfect digitaal signaal kunt waarborgen.

  Lees meer »
 7. Bekijk hoe Gira schakelmateriaal staat in jouw huis met de design configurator

  Vind je het lastig om uit het uitgebreide Gira assortiment jouw ideale schakelmateriaal combinatie samen te stellen? Bekijk nu alle mogelijke combinaties binnen je eigen muren met de Gira design configurator. In deze blog leggen wij je uit hoe je een preview van jouw combinatie Gira schakelmateriaal in je eigen huis kunt zien.

  Lees meer »
 8. Dimplex DTD convectorkachel: ook op afstand bedienbaar!

  Krijg grip op een stabiele, aangename temperatuur met een DTD convectorkachel van Dimplex. Naast dat deze convectorkachels met de hand bedienbaar zijn, kunnen ze ook op afstand worden bediend via een app.

  Lees meer »
 9. Het wegwerken van rondslingerende kabels

  Rondslingerende kabels vormen een probleem, thuis en op het werk. Er blijft stof tussen de kabels zitten, ze vormen een potentieel struikel- en valgevaar en er is meer kans op kabelbreuk. Werk daarom alle kabels netjes weg en creëer een opgeruimde werkomgeving waar je comfortabel en veilig kunt werken. Lees meer over het wegwerken van kabels in deze blog.

  Lees meer »
 10. 4 tips voor een (brand)veilige carnaval

  Het is bijna zover, dan barst het carnavalsfeest in grote delen van Nederland weer los. Hossende en feestende mensenmassa’s, natuurlijk in kostuum. Gezellig carnaval vieren gaat echter wel gepaard met veilig carnaval vieren. Wij geven in deze blog 4 tips zodat u op een veilige manier carnaval kunt vieren.

  Lees meer »