Blog

TOP
  1. Bekijk hoe Gira schakelmateriaal staat in uw huis met de design configurator

    Vindt u het lastig om uit het uitgebreide Gira assortiment uw ideale schakelmateriaal combinatie samen te stellen? Bekijk nu alle mogelijke combinaties binnen uw eigen muren met de Gira design configurator. In deze blog leggen wij u uit hoe u een preview van uw combinatie Gira schakelmateriaal in uw eigen huis kunt zien.

    Lees meer »
  2. De slimme FIBARO rookmelder

    Het slimme Fibaro systeem waarmee het draadloos bedienen van uw huis kinderspel wordt, is nu uitgebreid met een slimme rookemelder. Lees meer over de slimme rookmelder van Fibaro in deze blog.

    Lees meer »
  3. Abonneer op ons YouTube-kanaal - winnaar

    Op ons YouTube-kanaal vindt u interessante productvideo's en handige how-to-installatievideo's. Onder onze nieuwe YouTube abonnees hebben we een toffe Huawei smartwatch verloot!

    Lees meer »
  4. Elektrototaalmarkt voor de tweede keer in Twinkle100

    De afgelopen jaren heeft Elektrototaalmarkt een flinke groei doormaakt met mooie producten en fijne samenwerkingen. Dit is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven: wij mogen namelijk met trots vertellen dat we voor de tweede keer in het Twinkle100 overzicht van het Twinkle magazine staan!

    Lees meer »
  5. Gira Systeem 3000: licht- en zonweringbesturing gemakkelijk gemaakt

    Gira maakt met het nieuwe Systeem 3000 de dagelijkse bediening van licht en jaloezie makkelijker en comfortabeler dan ooit tevoren. Het modulaire systeem biedt door een combinatie van vijf verschillende opzetstukken en een reeks basiselementen een oplossing voor elke comfortwens. Gira Systeem 3000 basiselementen kunnen zowel handmatig, automatisch via onder andere tijdschakelklokken als via de Bluetooth app van Gira worden bestuurd. Lees in deze blog meer over het modulaire Systeem 3000.

    Lees meer »
  6. Niko New Hydro: veiligheid, comfort én design voor buiten

    De tuin vandaag is een waardevolle buitenkamer, waar u hetzelfde comfort verwacht als binnen. Natuurlijk zijn buiten de omstandigheden helemaal anders. Gelukkig is er New Hydro van Niko. Dit spuitwaterdichte schakelmateriaal combineert veiligheid, comfort én design. New Hydro in het zwart, wit of grijs past op elke muur en gaat perfect op in elke stijl. Lees meer over het spuitwaterdichte Niko New Hydro in deze blog.

    Lees meer »
  7. Niko introduceert Philips Hue schakelaar

    Niko, de Belgische nummer één in schakelmateriaal en Smart Home, gaat samenwerken met Philips Hue. Met een Niko ‘Friends of Hue’ draadloze schakelaar stuurt u moeiteloos de slimme Philips Hue verlichting aan. Lees meer over de Niko Philips Hue schakelaar in deze blog.

    Lees meer »
  8. Brandveiligheid: meer dan alleen het plaatsen van een rookmelder

    Op het gebied van brandveiligheid is schijnveiligheid het nieuwe gevaar. Niet alleen het plaatsen van een rookmelder, maar juist de plaatsing van de melder is van belang bij het verhogen van de brandveiligheid in huis. Ei biedt met de nieuwe 3000 serie een reeks melders die helpen met het signaleren van aanstaand onderhoud en vervanging, voor een optimale brandveiligheid. Lees meer in deze blog.

    Lees meer »
  9. Ontwerp je eigen lamp!

    Zelf je lamp samenstellen in plaats van simpelweg er een in de winkel te kopen? Dat kan! Wanneer je zelf een lamp maakt kun je hem helemaal afstemmen op je smaak en interieur in huis. Alle onderdelen kies je namelijk zelf. Lees in deze blog hoe je zelf je eigen lamp kunt samenstellen.

    Lees meer »
  10. Verlichting in de tuin

    Volop zonnestralen en een bloeiende tuin zijn het startsein om te genieten van de zomer. Tot ’s avonds laat buiten in de tuin zitten hoort hier ook bij. Na zonsondergang wordt de sfeer in je tuin voor een groot deel bepaald door de tuinverlichting. Maak met de juiste verlichting je tuin een sfeervol geheel. Lees meer over buitenverlichting in deze blog.

    Lees meer »
Pagina