Een designlijn die meer is dan een standaard afdekraam. M-Creativ is het eerste afdekraam dat je kunt personaliseren en zelf kunt ontwerpen. Erg leuk voor de kinderkamer, maar ook uiterst geschikt voor volwassenen! M-Creativ van Schneider Electric brengt creativiteit, flexibiliteit en functionaliteit samen. Ontdek nu het M-Creativ schakelmateriaal van Schneider Electric.

Schneider Electric M-Creativ

Schneider Electric M-Creativ Het M-Creativ afdekraam kun je geheel naar je eigen smaak en persoonlijkheid ontwerpen. Met een mooie foto, je lievelingskleur, een stuk behang of iets wat je zelf hebt geschilderd. Het is heel eenvoudig te doen en je kunt het zo vaak vervangen als je wilt. De M-Creativ afdekramen zijn te combineren met alle 175 funcies van Systeem M.

Transparant afdekraam

M-creativ bestaat uit een basis afdekraam, inzetafbeelding en transparant afdekraam en is beschikbaar als afdekraam, wandcontactdoos, schakelaar en dimmer.

Schneider Electric M-Creativ

Door het transparante afdekraam eraf te halen, kunt je de inzetafbeelding vervangen. Ga aan de slag met de twee bijgeleverde inlegvellen en laat je creativiteit de vrije loop! Hieronder kun je alvast wat inspiratie opdoen en praktijkvoorbeelden zien.

Schneider Electric M-Creativ

Bekijk hier het complete Schneider Electric M-Creativ assortiment.