TOP
DirectSlimWonen vacatureDirectSlimWonen vacature

Op zoek naar een baan in domotica?

Een slim huis is niet het huis van de toekomst. Een slim huis, dat kan nu al! Directslimwonen maakt een huis slim binnen één dag. Directslimwonen is onderdeel van Elektrototaalmarkt. Waar Elektrototaalmarkt zich richt op het verkopen van elektro- en installatiemateriaal richt Directslimwonen, de naam zegt het al, zich op de installatie van slimme apparatuur.

Over DirectSlimWonen

Wij vinden dat een veilig, duurzaam en comfortabel slim huis toegankelijk moet zijn voor een breder publiek dan de rich and famous. Elke installatie begint daarom met een basispakket, wat op basis van de wensen en het budget van onze klanten steeds verder uit te breiden is.

‘Geen gedoe, Wel het gemak’. Dat is ons motto.

Het Directslimwonen team bestaat op dit moment uit 4 mensen. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een (leerling) monteur (m/v). Ben jij degene die ons gaat helpen om de installaties bij klanten te verzorgen en vanuit die rol mee te bouwen aan een nieuw en ambitieus bedrijf?

DirectslimwonenDirectslimwonen

Over de functie

Je bent hét gezicht van Directslimwonen voor onze klanten. Vandaar dat een klantgerichte aanpak en goede communicatieve vaardigheden belangrijk zijn. Je vindt het fijn als je andere mensen kunt helpen. Kennis van elektrotechniek en domoticasystemen is een pré, maar interesse hierin is het belangrijkst. Je wordt namelijk door ons intern opgeleid om het systeem je volledig eigen te maken.

Wij bieden

Een uitdagende functie en een informele werksfeer in een jong team. Uiteraard een marktconform salaris. Het gaat hier om een fulltime baan (van minimaal 36 uur) met uitzicht op een vast contract.

Past deze omschrijving bij jou? Solliciteer dan direct of bel naar 0412 – 615578 en vraag naar Eppo Loeffen.