ElektrototaalmarktServiceBetalen

Wijze van betalen

Op Elektrototaalmarkt.nl kunt u op verschillende manieren betalen:

- iDeal
- Paypal
- Afterpay
- Creditcard VISA/Mastercard
- Bancontact - Mr. Cash (alleen beschikbaar in België)

Hieronder volgt een korte uitleg over wat de diverse methoden inhouden:

iDEAL Betaalmethode iDeal
Als u kiest voor betalen via iDeal maakt u direct bij het afronden van uw bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van uw eigen bank. iDeal is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDeal.nl vindt u de vele voordelen van deze betaalmethode.

PayPal Betaalmethode Paypal
Met PayPal bent u altijd beschermd door een extra beveiliging. Indien u kiest voor PayPal kunt u inloggen met uw account en hoeft u niet nogmaals uw financiële gegevens, zoals bankgegevens of creditcardnummer bij ons in te vullen. De extra kosten voor het betalen via Paypal bedragen 1.5% van het totale orderbedrag.

Afterpay Betaalmethode Afterpay
Wilt u uw bestelling eerst ontvangen en dan pas betalen? Dat kan met Afterpay. Na ontvangst van de bestelling ontvangt u per mail het betaaloverzicht van Afterpay. U dient het orderbedrag binnen 14 dagen door middel van overschrijving of de iDeal betaalbutton in de digitale factuur te voldoen. Let er wel op dat als u met Afterpay wilt betalen het orderbedrag tussen de 10 en 1250 euro moet zijn. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay altijd een gegevenscontrole uit. Mocht de betaling onverhoopt niet worden goedgekeurd, dan kunt u uw bestelling altijd met een andere betaalmethode betalen.

Creditcard Betaalmethode Visa
Betaal makkelijk en snel met uw creditcard van VISA of Mastercard. Hierbij vult u uw persoonlijke- en kaartgegevens in. Het voordeel hiervan is dat het bedrag pas later van uw rekening wordt gehaald via uw creditmaatschappij. De extra kosten voor het betalen via creditcard bedragen 1.5% van het totale orderbedrag (max. € 60,-).

Bancontact - Mr. Cash (alleen beschikbaar in België) Betaalmethode MrCash
Betaal uw bestelling als Belgische klant eenvoudig en veilig via internetbankieren. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van uw eigen bank. Bancontact / Mr. Cash is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. De extra kosten voor het betalen via Bancontact / Mr. Cash bedragen 1.5% van het totale orderbedrag.