Wand-, statief en tafelventilator

TOP
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wand- statief en tafelventilatoren

Op warme zomerdagen biedt een ventilator een welkome verkoeling. Wanneer de buitentemperatuur namelijk boven de 30 graden stijgt, is het in de meeste huizen niet om uit te houden. Vooral op de bovenverdieping is het vaak erg warm. Om comfortabel warme dagen door te komen zijn er ventilatoren voor de nodige verkoelende lucht. Een ventilator koelt de lucht niet, maar brengt de gevoelstemperatuur omlaag door luchtbeweging. Ventilatoren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo vindt u in ons assortiment tafelventilators, vloerventilators, kolomventilators en vrijstaande ventilators. Tussen deze ventilatoren zit geheid een geschikte voor u!

Wilt u graag een ventilator voor verkoeling in een grotere ruimte? Dan is de statiefventilator geschikt. Door zijn hoogte zorgt dit type ventilator voor een verkoelende bries door de hele kamer. Ook handig, een statiefventilator is standaard in hoogte verstelbaar en gemakkelijk van ruimte naar ruimte te verplaatsen. Zo kunt u de ventilator overdag gebruiken in de woonkamer, en ’s nachts in de slaapkamer bij warme zomernachten. Onder andere Master en Soler & Palau bieden diverse ventilatoren. De ventilatoren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, hierdoor is er altijd een ventilator geschikt voor uw interieur!

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een tafelventilator. Een tafelventilator is kleiner van formaat dan een statiefventilator en daardoor gemakkelijk te gebruiken. U plaatst hem eenvoudig op uw tafel of bureau. Mocht design zeer belangrijk zijn voor u is er ook de kolomventilator. Dit type ventilator heeft doorgaans een chiquer design dan een standaard tafel- of statiefventilator. Daarnaast neemt een kolomventilator door zijn verticale, langwerpige design relatief weinig ruimte in.

Ventilatoren hebben doorgaans verschillende standen waarmee u de snelheid van de ventilator kunt instellen. Ook een oscillatiefunctie is vaak erg fijn. Het waaierhuis van een ventilator met oscillatie beweegt namelijk heen en weer waardoor verkoelende lucht door de hele ruimte wordt verspreidt. Verder kunt u nog kiezen voor een ventilator met timer of afstandsbediening. De METEOR ventilator van Soler & Palau heeft onder andere een timerfunctie. Een timer is erg handig, vooral wanneer u gaat slapen. Zo kunt u de ventilator aan laten staan om koel in slaap te vallen, waarna de ventilator zich ’s nachts vanzelf uitschakelt.