LED strips buiten

LED strips zijn ideaal voor het creëren van meer sfeer in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan langs het dak van uw tuinhuis of onder traptredes. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en installatie van LED strips? Neem dan een kijkje op de kennispagina 'Alles over LED strips' of ga naar de veelgestelde vragen over verlichting.

TOP
Geen producten gevonden voor deze selectie.

LED strips buiten

Naast LED strips voor binnen, beschikt ons assortiment ook over buiten LED strips. LED strips voor buiten zijn multifunctioneel: u kunt ze gebruiken voor het uitlichten van paden of een terras, of decoratief zoals bijvoorbeeld uw overkapping of dakrand. Het voordeel van LED strips is dat ze energiezuinig zijn en volledig naar eigen smaak aanpasbaar zijn. Daarnaast zijn zo goed als alle buiten LED strips stofdicht en sproeiwaterdicht, hierdoor kunt u ze gebruiken waar u maar wilt. Bekend in ons assortiment zijn de LumiParts LupaQua LED strips. De lampen zijn zowel economisch als ecologisch erg zuinig door hun lange levensduur. De LED strips hebben een IP65 beschermingsgraad en zijn daarmee uitermate geschikt voor buitentoepassingen. De Lumiparts LED strips worden geleverd met dubbelzijdige tape en zijn hiermee geschikt voor een breed scala aan decoratieve verlichtingsoplossingen zoals dakranden, overkappingen of voor uw terras.  

Naast LED strips vindt u nog vele andere typen buitenverlichting op Elektrototaalmarkt. Bent u dus op zoek naar een ander type buitenlamp? Naast LED strips bieden wij ook onder andere grondspots, sensorlampen, schijnwerpers en padverlichting voor buiten.

Alles over buitenverlichting

Op de 'Alles over buitenverlichting' pagina vindt u alles wat u moet weten over buitenverlichting. Gaat u voor functionele en veilige verlichting bij uw tuinpad? Of wilt u een designvolle en sfeervolle tuin creëren? Welke mogelijkheden zijn er en hoe installeert u het eigenlijk? Wij vertellen het u op onze verschillende kennispagina's!