Zehnder - J.E. StorkAir CO2 RF - Draadloze zender 659000370

Nu 194,00 Normaal 295,24
meer dan 3 weken

IdealMastercardVisaAmerican Express

  • Hoogste klanttevredenheid
  • Levering op gewenste leverdatum
  • Gratis verzending boven €100

Uitbreiding CO2 sensor t.b.v. ComfoFan S CO2
Verpakt per 1 stuk

Meer informatie
Art.nr: 4122164
Fabrikantnr: 659000370 | 8717573476508
Meer specificaties
Productinformatie en specificaties

Zehnder - J.E. StorkAir CO2 RF draadloze zender UITBR. CO2 RF

J.E. StorkAir is een onderdeel van het bedrijf Zehnder, dat gespecialiseerd is in ventilatiesystemen waarmee u als klant altijd voorzien bent van het beste klimaat. Het doel: een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat, oftewel het beste binnenklimaat. Zo is de ComfoFan S de stilste en meest energiezuinige woonhuisventilator in zijn soort. Daarom heeft het ventilatiesysteem dan ook maar liefst 7 jaar garantie. De woonhuisventilator verschillende toebehorende producten, zoals de CO2 RF sensoren.

Dit is een uitbreidingssensor CO2 RF die gebruikt kan worden in een tweede ruimte in huis, zoals de slaapkamer of hal. De sensor is een toevoeging aan een vraaggestuurd ventilatiesysteem die geleidt wordt door een Hoofdbediening CO2 of Hygro-Presence sensor RF. Deze bedienende zenders geven een reactie op het hoogst aangetoonde signaal van de andere sensoren en zorgen dat het ventilatiesysteem hierop reageert.

Kenmerken Zehnder - J.E. StorkAir CO2 RF draadloze zender UITBR. CO2 RF

Deze sensor moet gemonteerd worden op een binnenwand en voor het meest praktische gebruik, op ooghoogte. Het is belangrijk dat de sensor op een plek geplaatst wordt waar deze niet beïnvloedt wordt door stralingswarmte of warme luchtstromen, zoals dicht bij een verwarmingselement, of tocht. Ook dienen er luchtopeningen aan de boven- en onderkant open te worden gelaten. Let hierbij ook op dat u de sensor niet op een metalen ondergrond plaatst, om storingen te voorkomen.

De uitbreidingssensor heeft geen bedieningsfunctie, maar wel is op de sensor de CO2-concentratie van de desbetreffende ruimte af te lezen aan de hand van een rood, oranje en groen LED lichtje. Verder is de uitbreidingssensor wit (RAL 9010) van kleur en voorzien van stroom door een 230 Volt voedingsspanning.

Meer informatie
Afleesbaar Ja
Beschermingsgraad (IP) IP00
Breedte 95 mm
Diepte 30 mm
Explosieveilig Nee
Geschikt voor kanaalmontage Nee
Geschikt voor wandmontage Ja
Hoogte 97 mm
Meer informatie
Meetbereik bovenwaarde CO2 2000 ppm
Meetbereik onderwaarde CO2 400 ppm
Met display Nee
Minder CO2-uitstoot Ja
Opmerking Badkamer
Uitgangssignaal Draadloos
Voeding Normale stekker
Voedingsspanning 230 V AC
Hulp bij installatie

Hein productspecialistHeeft u vragen of advies nodig?

Heeft u hulp nodig? Bekijk dan hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij?

Bel: 0412 - 615 552 of stuur een bericht.
(Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.)

Veelgestelde vragen

Met welke levertijd kan ik rekening houden?
Als u vóór 16:30 uur bestelt, leveren wij producten die op voorraad zijn de volgende werkdag al bij u thuis. Wij leveren daarbij ook op zaterdag! Wij doen er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren.
Zijn er kosten verbonden aan levering?
De kosten van levering proberen wij zoveel mogelijk te beperken. In sommige gevallen zijn we toch genoodzaakt om voor de levering verzend- & administratiekosten in rekening te brengen: 
- Voor bestellingen onder de € 100,00 in Nederland rekenen wij € 4,95
- Voor bestellingen onder de € 100,00 in Belgie rekenen wij € 7,95
- Bestellingen boven de € 100,00 worden gratis thuisbezorgd.
Welke garantie krijg ik op de producten?
Bij Elektrototaalmarkt.nl geldt de fabrieksgarantie zoals die door de verschillende fabrikanten gehanteerd wordt. De garantietermijn varieert per product(groep) maar heeft altijd een minimale termijn van 2 jaar. Overigens blijft de wettelijke garantie die een consument heeft onverminderd van toepassing. Deze wettelijke garantie houdt in dat het product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden fabrieksgarantie doet hier niets aan af.
Beoordelingen
Beoordeel dit productZehnder - J.E. StorkAir CO2 RF - Draadloze zender 659000370
Jouw beoordeling
TOP