Levering

TOP

Afleveren artikelen

Elektrototaalmarkt.nl zorgt ervoor dat de producten aan huis (of op het door u aangegeven afleveradres) bezorgd worden. De pakketten worden verstuurd met een pakketdienst (PostNL en DPD) en alle pakketten hebben een 'track en trace'-nummer. De tijden waarop geleverd wordt zijn van 08.00 uur tot en met 20.30 uur. 

Als u niet thuis bent wordt er geprobeerd uw pakket af te leveren bij uw directe buren. Wanneer dat niet mogelijk is of als uw buren ook niet aanwezig zijn zal DPD uw pakket afgeven bij een Parcelshop bij u in de buurt. U ontvangt in dat geval een bevestiging van DPD met daarop het adres waar u het pakket af kunt halen. Dagdelen voor bezorging of een specifiek tijdstip afspreken behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Wanneer er geen levering mogelijk is door PostNL, ontvangt u van de bezorger een bon met meerdere mogelijkheden om het pakket alsnog in ontvangst te kunnen nemen.

Let op: afleveren aan een postbus is niet mogelijk!

In principe worden de artikelen in 1 keer geleverd. Indien er bij artikelen in uw bestelling grote verschillen zijn in levertijd, biedt Elektrototaalmarkt.nl de mogelijkheid om uw bestelling zonder extra kosten in 2 delen te leveren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de voorraadartikelen direct te laten leveren en de overige artikelen pas op het moment dat ze binnen zijn.

Als uw bestelling een artikel bevat dat langer is dan 140cm kunnen wij de order niet met PostNL of DPD versturen. De bestelling wordt dan geleverd door een transporteur die deze lengtes wel kan vervoeren. Hiervoor maken wij een afleverafspraak met u omdat de bestelling persoonlijk aangenomen moet worden. Met deze vervoerder is levering op zaterdag niet mogelijk.

Levertijden

Als u vóór 16:30 uur een bestelling plaatst, leveren wij de producten die op voorraad zijn de volgende (werk)dag al bij u thuis. Snelle levering; daar staan wij voor! Wij leveren daarbij zelfs op zaterdag, zodat u in het weekend direct met uw producten aan de slag kunt (uitgezonderd bestellingen met producten langer dan 140cm).

Wij doen er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers van de producten. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze schuld om vertragingen optreden bij de fabrikanten en/of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% kunnen garanderen. Elektrototaalmarkt.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overschrijding van de aangegeven levertermijn.

Wij willen u derhalve adviseren om niet langer te wachten met het plaatsen van uw bestelling dan voor u strikt noodzakelijk is.

Wijze van afleveren

Het vervoer wordt door ons uitbesteed aan een externe vervoerder. De producten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf in eventueel verticaal transport (b.v. naar de 1e verdieping) moet voorzien. Afleveren aan een postbus is helaas niet mogelijk.

Kosten afleveren

Binnen Nederland en België:
De kosten van levering proberen wij uiteraard zoveel mogelijk te beperken. In sommige gevallen zijn we toch genoodzaakt om voor de levering verzend- & administratiekosten in rekening te brengen:

  • Voor bestellingen onder de € 100,00 in Nederland rekenen wij € 4,95
  • Voor bestellingen onder de € 100,00 in Belgie rekenen wij € 7,95
  • Bestellingen boven de € 100,00 worden gratis thuisbezorgd

Voor producten waar speciaal vervoer voor nodig is en niet met PostNL of DPD verzonden kunnen worden geldt een ander aflevertarief. Dit zijn bijvoorbeeld grote producten zoals een PVC buis van 4 meter, aardelectrodes van 2 en 3 meter en ventilatiekanalen vanaf 3 meter. Wij maken in dit geval vóór levering een afleverafspraak met u.

  • Voor bestellingen met producten met afwijkende maat onder de € 100,00 in Nederland rekenen wij € 15,00
  • Levering in België is voor deze artikelen niet mogelijk