Hager Berker schakelmateriaal

TOP

Hager Berker schakelmateriaal, past in ieder interieur

Het bedrijf Berker heeft al ruim 100 jaar ervaring en is nog altijd een belangrijke aanbieder van schakelmateriaal. Hager Berker is een vooraanstaand leverancier van hoogwaardig schakelmateriaal. Met kleine details maken de producten van Berker een groot verschil. Berker schakelmateriaal is sinds 2012 onderdeel geworden van de Hager-groep. Hager Berker schakelmateriaal heeft inmiddels verschillende onderscheidingen in binnen- en buitenland gekregen. Dit is niet voor niets. Het in- en opbouw schakelmateriaal van Hager Berker is van hoge kwaliteit en in vele stijlen verkrijgbaar.

Schakelaars en systemen van Hager Berker worden overal ter wereld gebruikt om een inrichting mooier, eenvoudiger en comfortabeler te maken. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit, design en innovatie. Elke ontwikkeling is consequent op één doel gericht: de klant. U wilt zich immers tientallen jaren prettig voelen bij het gekozen schakelmateriaal. Het assortiment van Hager Berker schakelmateriaal bestaat uit verschillende standaard-, luxe- en waterdichte series. Van moderne schakelprogramma's voor binnen tot praktisch schakelmateriaal voor buiten, u vindt het in een van de series van Hager Berker.

De eenvoudige S.- serie, de trendy Q.-serie en de rondvormige R.-serie van Hager Berker

De eenvoud van de S.1-serie maakt de lijn schakelmateriaal tot een ware klassieker. Met het eenvoudige design van het Jager Berker schakelmateriaal uit de S.1-serie bent u ervan verzekerd dat u niet over een paar jaar de schakelaars moet vervangen om bij te blijven bij de nieuwste trends. De tijdloze S.1 afdekramen gaan jaren mee.


Met trendy wordt bedoeld dat het Hager Berker schakelmateriaal uit de Q.-serie wordt ontworpen naar de trends in de actuele architectuur. De producten uit de Q.-serie worden door zowel monteurs als architecten aanbevolen. Verder zijn de lichte radius op de hoeken en het softe oppervlak opvallend aan deze serie. In tegenstelling tot het schakelmateriaal uit de S.-serie, waarin de basisvorm recht en hoekig is, hebben de ontwerpers van Hager Berker in de Q.-serie gekozen voor een vierkant basisoppervlak, met afgeronde hoeken, dat mat noch glanzend is. De algemene Q.- serie bestaat uit Q.1 , Q.3 en de Q.7 afdekramen. De Q.1- en Q.3 afdekramen hebben het standaard design van de Q.-serie. De Q.7 afdekramen bieden meer luxe.

Daarnaast is er de R. serie . Erg opvallend aan deze serie is de ronde vorm van de afdekramen en centraaldelen. Bij sommige schakelaars heeft de dimmer of bedieningsknop een ronde vorm en is de afdekplaat vierkant, andere schakelaars zijn volledig rond met een draaischakelaar. De schakelaars uit deze serie zijn gemaakt van een hoogwaardig kras- en slagvast kunststof. Ook de R.-serie is opgedeeld in meerdere uitvoeringen, de R.1, R.3 en R.Classic afdekramen. Het verschil zit in de contouren. De R.1 afdekramen hebben afgeronde contouren terwijl de R.3 afdekramen juist vrij hoekige vormen hebben. De R.Classic serie bevat afdekramen die volledig rond van vorm zijn.

Hager Berker spatwaterdicht schakelmateriaal

Heeft u behoefte aan licht en elektriciteit in uw schuur, aan uw zwembad of op uw terras? Of aan een buiteninstallatieschakelaar voor bijvoorbeeld uw zonwering? Normale schakelaars zijn uit veiligheidsoverwegingen niet zomaar overal te plaatsen. In vochtige ruimtes of buiten zijn speciale schakelaars nodig. Bij Hager Berker vindt u deze schakelaars. Het spuitwaterdichte schakelmateriaal van Hager Berker zorgt ervoor dat u op een veilige manier kunt genieten van elektriciteit op plekken waar dat met gewoon schakelmateriaal, door het vocht, erg gevaarlijk was. Het spatwaterdichte schakelmateriaal van Hager Berker, zoals W.1 en WG-UP, zijn geproduceerd volgens IP44 normering en biedt bescherming tegen spatwater vanuit alle richtingen.

Uitwisselbare onderdelen van het Hager Berker schakelmateriaal

Bent u toe aan een nieuw design of een andere kleur? In veel gevallen zult u dan de complete schakelaar moeten vervangen of een ander basiselement aan moeten schaffen. Niet bij Hager Berker! Bij het schakelmateriaal zijn de basiselementen (dus de schakelaars, LED dimmers en wandcontactdozen) te combineren met iedere andere serie van het merk. Wilt u dus een nieuwe uitstraling? Dan bestelt u gewoon een nieuwe centraalplaat, bedieningsknop, afdekplaat enzovoorts. Met dit modulaire systeem kunnen schakelaars ook na jaren nog uitgewisseld worden. Zo kunnen uw schakelaars gemakkelijk aan een nieuw interieur worden aangepast. Enorm efficiënt! U zit dankzij het modulaire systeem niet aan de vaste combinaties van Hager Berker vast.

Van gewoonweg mooie schakelaars tot geavanceerde lichtregelsystemen

Bij Hager Berker wordt continu geïnnoveerd en vernieuwd. Door deze doorontwikkelingen kunnen ook moderne lichtbronnen zoals LED lampen en spaarlampen geschakeld worden met het Hager Berker schakelmateriaal. LED verlichting heeft namelijk veel minder energie nodig om tot een prettig lichtplan te komen ten opzichte van conventionele verlichting. Verder past iedere bedieningswip, afdekraam, dimmer en elektronische opzetmodule uit het assortiment perfect op de inbouwelementen. U kunt dankzij het modulaire systeem gemakkelijk onderdelen van series combineren om zo een schakelaar te creëren die perfect bij uw interieur past.

Hager Berker bij Elektrototaalmarkt

Elektrototaalmarkt is een officiële aanbieder van de producten van Hager Berker. De webshop heeft vooral veel van het Hager Berker schakelmateriaal in het assortiment. Het voordeel van uw Hager Berker schakelmateriaal bestellen bij Elektrototaalmarkt is dat u uw bestelling meteen compleet kunt maken met producten van tientallen andere merken. Dus bestelt u bijvoorbeeld Hager Berker schakelmateriaal, dan kunt u bij Elektrototaalmarkt meteen het juiste gereedschap voor de installatie bestellen. Mocht het betreffende product toch niet naar wens zijn dan kunt u het product eenvoudig naar Elektrototaalmarkt retourneren. Wij zullen dit verder verwerken met Hager Berker. Elektrototaalmarkt is bovendien lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Bij Elektrototaalmarkt bent u dus verzekerd van een veilige en vertrouwde online bestelling van uw Hager Berker producten.