Jung eNet

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m vr. vóór 16.30 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Jung eNet

eNet SMART HOME staat voor het samenbrengen van twee werelden in één systeem, een werkelijk pareltje op het gebied van domotica. Het eNet SMART HOME systeem is ontstaan uit het bekende radiografische programma eNet, voor het sturen van verlichting, rolluiken en jaloezieën. Dit slimme systeem wordt nu gecombineerd met bediening door middel van een smartphone. Met de eNet SMART HOME app kunt u ter plekke of op afstand het systeem veilig en comfortabel bedienen. Het eNet SMART HOME systeem is ontwikkeld door een sterke alliantie van verschillende elektrotechnische bedrijven. Op deze manier wordt het programma in zijn volle functionaliteit uitgebouwd, wat zorgt voor optimaal gebruikersgemak voor u! Enkele merkfabrikanten die deelnemen aan deze samenwerking zijn Jung en Gira.

De basis van het eNet SMART HOME systeem is de eNet server. Hiermee wordt het programmeren, visualiseren en aansturen van de verschillende functies mogelijk. Dit alles kunt u doen door het koppelen van een computer of laptop met het systeem. De server moet worden ingebouwd in een DIN-rail installatie en maakt het mogelijk het eNet systeem via een smartphone te bedienen.Via de eNet server kunnen extra werkingen van de toepassingsmodules worden geactiveerd, zoals dimactoren en schakelactoren. Verder is de server uiteraard voorzien van een interne eNet- en WLAN-antenne, maar het is ook mogelijk om ter uitbreiding extra antennes aan te sluiten.

Naast deze server bestaat het systeem uit een netwerk van zenders en ontvangers die beschikbaar zijn in verschillende bouwvormen. Een veel verkochte groep ontvangers is de lichtregeleenheden. Deze inbouwactoren zijn gemaakt voor het schakelen en instellen van de lichtsterkte van DALI-lampen. De basiselementen moeten net als de andere ontvangers worden aangestuurd door een geschikte draadloze zender. Hierbij heeft u de keuze uit onder andere draadloze wandzenders met tot 4 verschillende kanalen en verschillende slimme draadloze handzenders die u overal in huis mee kan nemen. Door al deze ingenieuze ontwikkelingen biedt Jung voor iedereen wat wils!

Goed om te weten: het reguliere eNet programma kan ook gewoon zonder de smartphone app functioneren en wordt dan aangestuurd door middel van de bovengenoemde draadloze zenders. Wel heeft u altijd een eNet server of draadloze ontvanger nodig in combinatie met netvoeding als basis van uw systeem!