Over ons

TOP

Elektrototaalmarkt.nl is een webshop op het gebied van elektrotechniek. Ons team bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring in de elektrobranche. Als online specialist bieden wij A-merk artikelen aan tegen de voordeligste prijzen.

Daarnaast bieden wij deskundig advies bij elektro vraagstukken. Neem dus gerust contact met ons op als u vragen heeft!

Onze missie

Uit ieder contactmoment met Elektrototaalmarkt dient een klant dienstbaarheid, betrouwbaarheid en professionaliteit te ervaren. Wij staan ervoor dat afspraken worden nagekomen, hier houden we elkaar aan, daar houden we onze leveranciers aan en daar mag u als klant ons aan houden. Een goed overwogen assortiment van louter A-kwaliteit merken moet er voor zorgen dat onze klanten niet mispakken, de klus af kunnen maken en kunnen teruggrijpen op een kloppende aftersales. Delen, verbeteren en verduurzamen brengt u samen met ons, verder in een betere samenwerking.

Onze visie

Binnen ons bedrijf heerst de mentaliteit waarbij we onze klanten met toegevoegde waarde willen kunnen helpen. Producten en techniek staat nooit op zich maar dient aangevuld te worden met kennis erover. Daarom trainen wij onze mensen wekelijks, hebben we kennis over alle producten in onze webshop en zijn er degelijke afspraken met onze leveranciers om garantie, kennis en informatie updates te waarborgen. Niet de kwantiteit maar de kwaliteit telt. Zowel online als offline dragen we deze waarden uit. Hiermee wil Elektrototaalmarkt uitgroeien tot marktleider in het aanbod van Elektrotechnische materialen aan consumenten en de klein zakelijke markt in Nederland.

Team

Contact gegevens

Elektrototaalmarkt.nl is onderdeel van:

E-Shop B.V.                      
Canadabaan 18 A 
5388 RT Nistelrode 

Tel: 0412-615552 
Fax: 0412-613688
E-mail: info@elektrototaalmarkt.nl

Vestigingsadres:
Canadabaan 18 A
5388 RT Nistelrode

Telefonisch bereikbaar: 
Ma - Vr: 08.30u - 17.00u 


Bankgegevens
 
IBAN nummer: NL86 RABO 0311694330 
BIC CODE: RABONL2U 

Overige bedrijfsgegevens
                   
KvK nummer: 66558212
BTW nummer: NL856607332B01