Schneider Electric Merten schakelmateriaal

TOP

Schneider Electric Merten schakelmateriaal: onbegrensde mogelijkheden

Schneider Electric is dé wereldwijde specialist in energiemanagement en automatisering. Sinds de overname van Merten in 2006 biedt Schneider Electric stijlvol schakelmateriaal geschikt voor woningen en niet-residentiële toepassingen zoals scholen, kantoren en hotels. Schneider Electric Merten levert innovatie en gemak van ongekend niveau. Zo vindt u in het ruime assortiment Schneider Electric Merten schakelmateriaal afdekramen van hoge kwaliteit, een scala aan binnenwerken en basiselementen voor vrijwel iedere toepassing. Kies uit de vele variaties, kleuren en materialen het schakelmateriaal dat perfect past in uw woning of bedrijf.

Eindeloos combineren met Merten Systeem M

Het Systeem M programma van het Schneider Electric Merten schakelmateriaal omvat een compleet systeem met passende oplossingen voor iedere behoefte. Uit de verschillende ontwerplijnen M-Smart, M-Pure, M-Plan, M-Creativ, M-Elegance en M-Decor kunt u de juiste keuze maken op het gebied van stijl en smaak. Wanneer u op zoek bent naar schakelmateriaal met een uniek karakter, kies dan voor M-Elegance. Deze serie kenmerkt zich door onderscheidende materialen en kleuren. Heeft u liever iets neutralers? De M-Smart serie past dankzij zijn lineaire ontwerp en discrete uiterlijk in vrijwel iedere woonstijl. Het wisselen van een Systeem M schakelaarprogramma is zeer eenvoudig – de binnenwerken passen in alle afdekramen van de verschillende series. U hoeft zo alleen het afdekraam te vervangen!

M-Creativ: personaliseer uw eigen schakelaars!

Een serie die meer is dan een standaard afdekraam. M-Creativ is het eerste afdekraam dat u zelf kunt personaliseren. Van een mooie foto tot stuk behang, met M-Creativ is alles mogelijk! Erg leuk voor de kinderkamer, maar ook zeer geschikt voor volwassenen. De afbeelding achter het transparante afdekraam is snel en eenvoudig te veranderen zonder gereedschap. Zo kunt u het design van het afdekraam zelf eenvoudig vervangen, wanneer en hoe vaak u wilt. M-Creativ schakelmateriaal is verkrijgbaar als afdekraam, bedieningswip, dimmerknop en wandcontactdoos. Uiteraard kan een M-Creativ afdekraam ook gecombineerd worden met de binnenwerken van Systeem M. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw eigen schakelmateriaal met M-Creativ van Schneider Electric Merten.

Waterdicht schakelmateriaal van Schneider Electric Merten

Ook buiten is een veilige stroomvoorziening onmisbaar. Noch vocht, spatwater of chemische stoffen kunnen de Aquastar serie van Schneider Electric Merten deren. Met zijn beschermingsgraad IP44 is Aquastar een ideale oplossing voor buiten, in vochtige ruimtes en in veeleisende omgevingen. De breukvaste kunststof behuizing van de schakelaars en wandcontactdozen bieden tevens weerstand tegen mechanische belastingen. Daarnaast blijft de behuizing zijn beschermende werking houden, zelf wanneer de temperatuur sterkt daalt. Ook erg handig; de etiketteervelden op de schakelaars zorgen ervoor dat de functies duidelijk zijn.

Schakelmateriaal voor extreme toepassingen

Voor toepassing in zware omstandigheden biedt Schneider Electric Merten het Agrar en Slagvast programma. Waar externe factoren, zoals ammoniak in schuren of chemische stoffen in productiehallen, een desastreus effect hebben op schakelaars is slijtvaste kwaliteit noodzakelijk om kortsluitingen en andere gevaren te voorkomen. Speciaal voor dit doeleinde heeft Schneider Electric Merten Agrar ontwikkeld. Door de hoge kwaliteit, veiligheid en functionaliteit bent u met Agrar verzekerd van probleemloos werkend schakelmateriaal.

Daarnaast is het Slagvast programma slagvast zoals geen ander. Slagvast schakelmateriaal is bestand tegen kou, spatwater, vocht, stof en de hoogste mechanische belastingen. Hoe zwaarder de omstandigheden, des te meer redenen u heeft om te kiezen voor Slagvast.

Schneider Electric Merten schakelmateriaal bij Elektrototaalmarkt

Schneider Electric Merten schakelmateriaal vindt u bij Elektrototaalmarkt. De webshop beschikt over een aanzienlijk deel van het assortiment van het merk. Het voordeel van uw Schneider Electric Merten producten bestellen op Elektrototaalmarkt, is dat u uw bestelling meteen compleet kunt maken met producten van tientallen andere merken. Dus bestelt u bijvoorbeeld Schneider Electric Merten schakelmateriaal, dan kunt u bij Elektrototaalmarkt meteen het juiste gereedschap voor de installatie bestellen. Heeft u een vraag over een product of advies nodig over Schneider Electric schakelmateriaal? Neem dan telefonisch contact met ons op (0412 - 615 552) of stuur een email. Ons doel is om u te ontzorgen. Daarom controleren onze adviseurs iedere bestelling om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste combinatie schakelmateriaal ontvangt. Is een bestelling incompleet of passen artikelen niet bij elkaar? Dan nemen wij contact met u op en zorgen wij dat alsnog de juiste artikelen naar u worden opgestuurd. Zo kunt u binnen no-time, zonder problemen, aan de slag.