Bedrijfsverlichting

Goede bedrijfsverlichting is essentieël. Het draagt namelijk bij aan de prestaties en gezondheid van werknemers. Bent u niet zo bekend met termen als IP-waarde, kleurtemperatuur of lumen? Bekijk dan de veelgestelde vragen over verlichting.

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m do. vóór 21.00 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting heeft enorm veel mogelijkheden. Er zijn veel bedrijven met verschillende soorten panden, die allemaal andere verlichting nodig hebben. In bijvoorbeeld een winkel is andere verlichting nodig dan op een kantoor. In een winkel moet het licht bijdragen aan de beste presentatie van de producten, zoals de CoreLine Recessed downlights van Philips dat doen. Daarnaast is het op kantoor van belang dat het licht een redelijk hoge lichtsterkte heeft om zo concentratieproblemen te voorkomen en voor een goede werkomgeving te zorgen.

Wanneer u verlichting kiest voor uw bedrijf is het van belang dat deze aan alle Arbonormen (NEN-EN 12464-1 norm) voldoen. Deze Arbeidsomstandighedenwet heeft als uitgangspunt om een gezonde en veilige werkplek te creëren. Naast de verplichte noodverlichting, vindt u bij Elektrototaalmarkt.nl ook de juiste verlichting voor op de werkplek. Voor iedere soort werkplek is er een lux-norm vastgesteld om veilig en in goede condities te kunnen werken. Lux is een eenheid van lichtsterkte. Weet u niet hoeveel lux u nodig heeft voor u ruimte? Wij hebben een overzicht voor u gemaakt hoeveel lux u in welke ruimte nodig heeft.

In het assortiment van Elektrototaalmarkt.nl vindt u, zoals in de Philips LEDINAIRE WATERPROOF serie, een groot aantal LED armaturen. Met de LED lamp bespaart u zowel energie als geld. LED verlichting wordt thuis meer en meer toegepast, echter heeft LED ook voor in het bedrijfsleven velen voordelen. Zo zijn LED lampen voor bedrijven vaak al snel rendabel door het grote aantal branduren per dag. Naast het geringe energieverbruik van de LED lamp hebben LED lampen ook een uitzonderlijk lange levensduur tot wel 50.000 branduren. Er is met deze lampen dus ook veel te besparen op de vervangingskosten van bedrijfsverlichting. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Daarnaast biedt Philips ook verschillende reeksen energiezuinige LED panelen, ideaal voor kleine en middelgrote gebouwen.

Kantoorverlichting vindt u onder andere van de merken Norton, Opple en Philips. In sommige bedrijven, bijvoorbeeld uit de agrarische- of de industrie sector, is verlichting nodig in veeleisende ruimtes. Ook hiervoor kunt u terecht bij Elektrototaalmarkt.nl. Zo zijn de Norton AXP lampen stof- en waterdicht, hebben een hoge slagvastigheid en zijn daarmee uiterst geschikt voor veeleisende ruimtes zoals pluimveestallen, parkeergarages of zware industrie. Ook verlichtingsarmaturen van de merken Opple, Performance in Lighting, Philips en Sylvania zijn te vinden in ons assortiment industrieverlichting.

Veelgestelde vragen over verlichting

Op de 'Veelgestelde vragen over verlichting'-pagina vindt u alles wat u moet weten over verlichting. Bent u op zoek naar een lichtbron maar weet u niet welk type lichtbron u precies moet hebben? Wat betekenen de verschillende kleurtemperaturen? Wat is belangrijk voor op kantoor? En wat is eigenlijk het verschil tussen lumen, lux en watt? Wij beantwoorden dit met behulp van de volgende vragen!