Bedrijfsverlichting

TOP

Bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting heeft enorm veel mogelijkheden. Er zijn veel bedrijven met verschillende soorten panden, die allemaal andere verlichting nodig hebben. In bijvoorbeeld een winkel is andere verlichting nodig dan op een kantoor. In een winkel moet het licht bijdragen aan de beste presentatie van de producten, zoals met de CoreLine Recessed downlights van Philips. Daarnaast is het op kantoor van belang dat het licht een redelijk hoge lichtsterkte heeft om zo concentratieproblemen te voorkomen en voor een goede werkomgeving te zorgen.

Wanneer u verlichting kiest voor uw bedrijf is het van belang dat deze aan alle Arbonormen (NEN-EN 12464-1 norm) voldoen. Deze Arbeidsomstandighedenwet heeft als uitgangspunt om een gezonde en veilige werkplek te creëren. Naast de verplichte noodverlichting, vindt u bij Elektrototaalmarkt.nl ook de juiste verlichting voor op de werkplek.Voor iedere soort werkplek is er een lux-norm vastgesteld om veilig en in goede condities te kunnen werken. Lux is een eenheid van lichtsterkte. Kantoorverlichting vindt u onder andere van de merken Norton, Opple en Philips.

In het assortiment van Elektrototaalmarkt.nl vindt u, zoals in de Philips LEDINAIRE WATERPROOF serie, een groot aantal LED armaturen. Met de LED lamp bespaart u zowel energie als geld. LED verlichting wordt thuis meer en meer toegepast, echter heeft LED ook voor in het bedrijfsleven velen voordelen. Zo zijn LED lampen voor bedrijven vaak al snel rendabel door het grote aantal branduren per dag. Naast het geringe energieverbruik van de LED lamp hebben LED lampen ook een uitzonderlijk lange levensduur tot wel 50.000 branduren. Er is met deze lampen dus ook veel te besparen op de vervangingskosten van bedrijfsverlichting. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Daarnaast biedt Philips ook verschillende reeksen energiezuinige LED panelen, ideaal voor kleine en middelgrote gebouwen.

In sommige bedrijven, bijvoorbeeld uit de agrarische- of de industrie sector, is verlichting nodig in veeleisende ruimtes. Ook hiervoor kunt u terecht bij Elektrototaalmarkt.nl. Zo zijn de Norton AXP lampen stof- en waterdicht, hebben een hoge slagvastigheid en zijn daarmee uiterst geschikt voor veeleisende ruimtes zoals pluimveestallen, parkeergarages of zware industrie. Ook verlichtingsarmaturen van de merken Opple, Performance in Lighting, Philips en Sylvania zijn te vinden in ons assortiment industrieverlichting.