Peha schakelmateriaal

TOP

Peha schakelmateriaal: voor elk wat wils

Bent u op zoek naar schakelmateriaal? Dan komt u waarschijnlijk al snel uit bij Peha. Peha houdt de wensen van de klant voor ogen. Deze praktijkgerichtheid in combinatie met kwaliteitsbewustzijn zorgt ervoor dat de producten van Peha erg gewaardeerd worden. Verder is het schakelmateriaal van Peha van zeer hoogwaardige kwaliteit dankzij het streven naar absolute technische perfectie. Het is dan ook niet voor niets dat professionele elektro installateurs Peha aanbevelen. Ook voor de doe-het-zelver is Peha geschikt. De producten van Peha zijn eenvoudig te installeren, maar doen hierdoor niet onder in comfort of aantrekkelijk design. Het Peha schakelmateriaal wordt aangeboden in verschillende series. Voor ieder interieur is er in het assortiment van Peha wel een passende stijl en vormgeving beschikbaar.

Peha Standaard, Dialog & Aura

In één van deze drie series Peha schakelmateriaal vindt u ongetwijfeld wat u wilt. De Standaard serie biedt u stopcontacten, afdekramen, schakelaars en dimmers met een subtiele vormgeving en in diverse tinten wit. In de Dialog serie van Peha vindt u onder andere schakelaars met een opvallend grote drukknop (klemwippen). Het afdekraam is slechts een dunne omlijning. Verder bevat de Dialog serie afdekramen, centraalplaten, dimmers, wandcontactdozen en toebehoren met een simpel, strak karakter. Deze serie is perfect voor als u de schakelaars niet al te veel wilt laten opvallen in het interieur. Dan is er nog de Auraserie, een lijn schakelmateriaal met een duidelijke en rechtlijnige vormgeving. Door de rechtlijnigheid van de schakelaars uit deze serie passen ze in vrijwel ieder interieur.

Peha Badora: gebruiksvriendelijke schakelaars met een tijdloos design

De tientallen jaren ervaring en de ruime kennis van kwaliteit en innovatie van de medewerkers van Peha zijn samengekomen in de bijzondere Badora serie. Deze Peha schakelmateriaal serie combineert een tijdloos design vol lichtgebogen lijnen en grote hoogglans oppervlakken met uiterste gebruiksvriendelijkheid. De redelijk onopvallende maar toch zeer stijlvolle schakelaars en stopcontacten uit de Badora serie worden vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen, kantoren en openbare gebouwen. De Badora serie biedt 1- tot 5-voudige afdekramen waarmee vrijwel iedere montagemogelijkheid is afgedekt. De afdekramen uit de Badora serie van Peha zijn aan beide zijden 1mm breder gemaakt dan de afdekramen uit de Peha standaard serie.

Basiselementen van Peha

Schakelmateriaal bestaat vrijwel altijd uit drie delen: een basiselement, een centraalplaat en een afdekraam. Het basiselement is misschien wel het belangrijkste deel, deze wordt in de muur gemonteerd en zonder dit onderdeel kan een bedieningswip of dimmerknop niet werken. De basiselementen moeten dus ook in iedere omstandigheid goed kunnen werken. Verder staan de basiselementen van Peha staan hoog aangeschreven. Het gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit en de basiselementen voldoen aan de zwaarste eisen die in diverse landen van kracht zijn.

Veilig elektriciteit en licht in vochtige ruimtes met spatwaterdicht Peha schakelmateriaal

Heeft u behoefte aan licht en elektriciteit in uw schuur, stal of op uw terras? Dan biedt Peha een veilige oplossing. Het spatwaterdichte schakelmateriaal van Peha zorgt dat u op een veilige manier kunt genieten van elektriciteit op plekken waar dat voorheen, door het vocht, erg gevaarlijk was. De spatwaterdichte wandcontactdozen hebben een beschermingsgraad (IP) van IP44. Dat wil zeggen dat al het schakelmateriaal uit deze serie spatwaterdicht is en geschikt is voor in vochtige ruimtes.

Peha bij Elektrototaalmarkt

Elektrototaalmarkt is een officiële aanbieder van de producten van Peha. De webshop heeft vooral veel van het Peha schakelmateriaal in het assortiment. Het voordeel van uw Peha producten bestellen bij Elektrototaalmarkt is dat u uw bestelling meteen compleet kunt maken met producten van tientallen andere merken. Dus bestelt u bijvoorbeeld Peha schakelmateriaal, dan kunt u bij Elektrototaalmarkt meteen het juiste gereedschap voor de installatie bestellen. Mocht het betreffende product toch niet naar wens zijn dan kunt u het product eenvoudig naar Elektrototaalmarkt retourneren. Wij zullen dit verder verwerken met Peha. Elektrototaalmarkt is bovendien lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Bij Elektrototaalmarkt bent u dus verzekerd van een veilige en vertrouwde online bestelling van uw Peha producten.