Diverse Verlichting

Bent u niet zo bekend met termen als IP-waarde, kleurtemperatuur of lumen? Bekijk dan de veelgestelde vragen over verlichting.

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m do. vóór 21.00 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Diverse verlichting

Bij Elektrototaalmarkt.nl is er naast binnenverlichting, buitenverlichting en navigatieverlichting ook plaats voor ander soort verlichting. Denk hierbij aan muggenlampen, feestverlichting, zaklampen en hoofdlampen. Dit is verlichting die zeker van pas kan gaan komen. BRC, Katlan en MOEL richten zich op muggenlampen. MK verlichting, Martin Kaiser en Bailey zijn enkele namen die feestverlichting voor hun rekening nemen. Zak- en hoofdlampen vindt u onder andere van MagLite, Energizer en Petzl. Allemaal bij Elektrototaalmarkt te vinden!

Muggenlampen zijn ideaal in de periode waar muggen een enorme plaag vormen. Ook zo een last als u ’s avonds naar bed gaat en u komt niet in slaap door het gezoem in uw oren? Dan biedt onder andere BRC voor u een oplossing. BRC heeft met de serie ATR een insectenverdelger in de gelederen die uw kamer mugvrij maakt. De met TL buis lamp heeft een roosterspanning van 4000V en is aan het plafond te monteren. Liever een muggenlamp die werkt met spaarlampen? Dan is een verdelger uit de OPUS serie voor u geschikt. Deze is namelik voorzien van spaarlampen in plaats van TL buizen. Ook MOEL en Katlan bieden verschillende verdelgers aan om afstand te doen van de muggen.

Gaat u een feestje vieren en wilt u het gezellig maken? Dan is feestverlichting dé oplossing. Met verlichting maakt u uw feest helemaal af. De gekleurde gloeilampen van Philips, de lichtkettingen van Osram, de lichtgordijnen van MK verlichting of een prikkabelsset van Kalthoff; het kan allemaal. Voor iedereen is er iets mogelijk. Met priklamphouders van Martin Kaiser stelt u uw eigen feestverlichting samen. De priklamphouders zijn geschikt voor allerlei lampen met een E27 fitting. De houders zijn eenvoudig in een prikkabel te bevestigen. Het enige wat u nog te doen staat is leuke gekleurde lampen uitzoeken!

Bij Elektrototaalmarkt.nl zijn er naast de muggenlampen en feestverlichting ook zak- en hoofdlampen te bestellen. Een goede zaklamp is altijd handig! Zo biedt MagLite zaklampen aan die duurzaamheid en kwaliteit combineert met een optimale lichtstraal en efficiënt stroomverbruik voor langdurig gebruik. Het biedt een maximale lichtopbrengst door perfect vormgegeven reflector, is schok- en watervast en zelfreinigend. Nog meer verlichtingsproducten vindt u op Elektrototaalmarkt.nl!

Veelgestelde vragen over verlichting

Op de 'Veelgestelde vragen over verlichting'-pagina vindt u alles wat u moet weten over verlichting. Bent u op zoek naar een lichtbron maar weet u niet welk type lichtbron u precies moet hebben? Wat betekenen de verschillende kleurtemperaturen? Wat is belangrijk voor op kantoor? En wat is eigenlijk het verschil tussen lumen, lux en watt? Wij beantwoorden dit met behulp van de volgende vragen!