Leidingkoker

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m do. vóór 21.00 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Leidingkoker

Leidingkokers zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. De kokers bekleden leidingen in woningen en bedrijfspanden, zodat deze op een nette manier zijn weggewerkt. Met het uitgebreide assortiment van Elektrototaalmarkt.nl is er voor elke situatie een perfecte oplossing te creëren. Ook met dit soort installatiemateriaal helpen wij u graag met het maken van een keuze!

De grootste aanbieder van het moment is Hager Tehalit. Dit merk staat in de eerste plaats bekend om zijn SL plintgootsysteem: een systeem dat ideaal is om aansluitingen in woningen of praktijkruimtes op de juiste plaats te krijgen. Een plintgoot is beschikbaar in verschillende formaten en bestaat uit een bodemprofiel en deksel. Deze twee producten zijn apart of als complete plintgoot te bestellen. Dat geldt eveneens voor de outlets, die bestaan uit een frame, afdekkap en het gewenste inbouwschakelmateriaal.

Een andere grote speler op het gebied van leidingkokersystemen, is Attema. Elektrototaalmarkt.nl biedt van deze toonaangevende producent diverse series aan, met elk hun eigen specialiteiten. Een eerste populaire lijn is het P25 plattebuissysteem. Dit strakke en moderne systeem is uitermate geschikt voor de aanleg van complete opbouwinstallaties en heeft als grote voordeel dat het ook geschikt is voor de installatie van VD-draad. Daarnaast is het K40 plintsysteem eveneens een compleet systeem dat ideaal is voor 230V, zwakstroom en databekabeling. Bovendien is de installatie ook verticaal toe te passen en te combineren met het P25 systeem. Een laatste populaire lijn van Attema is de K55 serie. Dit opbouwsysteem maakt zichzelf uniek doordat het drie volledig gescheiden kanalen heeft. Het is dan ook het enige systeem waarin verschillende groepen elkaar mogen kruisen! Hierdoor is het perfect voor toepassingen in de utiliteitsbouw. Verder is het eveneens geschikt om te combineren met het P25 plattebuissysteem.

Van beide bovengenoemde merken en het merk JMV zijn verschillende leidingkokers verkrijgbaar. Deze groep bestaat niet alleen uit leidingkanalen, maar ook uit diverse hoeken, eindplaten en andere bijbehorende onderdelen. Bovendien heeft Elektrototaalmarkt.nl nog veel meer andere systemen. Zo heeft Schneider Electric Stago een eigen uitgebreid KG 281 kabelgootsysteem. Ook Hager Tehalit heeft naast haar meeste bekende systeem nog andere mogelijkheden: verdeelkanalen, afdekkappen en een wandgootsysteem. Andere soort systemen die verschillende merken aanbieden zijn bedradingskokers, TV goten, vloergoten en zuilen. Kortom: voor echt élk probleem een oplossing!