Aansluit-, gereedschap- en verlengsnoeren

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m vr. vóór 16.30 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Aansluit-, gereedschap- en verlengsnoeren

Dit onderdeel van het kabel en draad assortiment van Elektrototaalmarkt.nl is een verzameling van diverse snoeren voor het aansluiten, koppelen, doorvoeren en verlengen van elektriciteitsvoorzieningen. Dit kunt u doen aan de hand van ontzettend veel verschillende kabels, en daarom helpen wij u graag bij het kiezen van de ideale kabel voor uw klus!

Een van de meest universele en populaire van het stel is het aansluitsnoer. Deze wordt gebruikt om uw elektrische apparaat op een veilige manier aan te sluiten op een stopcontact. H K Electric is één van de bedrijven die veel van dit soort snoeren aanbiedt. Zo heeft de H05VV-F serie onder andere aansluitsnoeren met een klassieke of perilex stekker. Wilt u graag aansluitsnoer die ook voorzien is van een schakelaar? Ga dan voor een snoer uit de Euro collectie van H K Electric. Hiermee kunt u bijvoorbeeld ook uw bureaulamp of staande ventilator met een klik aan- en uitschakelen!

Een ander veel gebruikt snoer is het verlengsnoer, waarmee u gemakkelijk een grote afstand tussen stopcontact en apparaat kunt overbruggen. Dit soort verlengkabels hebben aan de ene kant een stekker en aan de andere een contrastekker. Bekend zijn de CEE verlengsnoeren van het merk Keraf, ten behoeve van uw CEE materialen. Wilt u graag een verlengsnoer met reguliere stekkeraansluitingen of een verlengsnoer voor buiten? Dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij de bovengenoemde H05VV-F serie van H K Electric!

Naast de bovengenoemde twee soorten kabels kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld spiraalsnoeren of gereedschapsnoeren. Daarnaast biedt Elektrototaalmarkt.nl veel handige bijpassende producten. Zo bestaat de GST18 serie van Wieland niet alleen uit netsnoeren en koppelsnoeren voor patchkabels, maar ook uit losse stekkers, contrastekkers en verdeelblokken. Zo heeft u de vrijheid om naar eigen inzicht te combineren, doorvoeren en installeren!