Binnenverlichting

Mooie binnenverlichting voor iedere ruimte. Vind de juiste binnenlamp voor u in ons ruime assortiment. Bent u niet zo bekend met termen als IP-waarde, kleurtemperatuur of lumen? Bekijk dan de veelgestelde vragen over verlichting.

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m vr. vóór 16.30 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Binnenverlichting

Verlichting is een belangrijke factor in het creëren van sfeer in uw huis. Door middel van verschillende lampen of lichtbronnen kunt u objecten, ruimten of meubels uitlichten. Iedere ruimte in uw huis vraagt om een eigen manier van belichten. Zo is de woonkamer de plek waar u waarschijnlijk komt om te ontspannen, waarbij een warme lichtkleur en een mooi design belangrijker zijn dan bijvoorbeeld in de studeerkamer, waar u helder licht nodig heeft om goed te kunnen lezen en werken. In de woonkamer zal u dus sneller kiezen voor sfeerverlichting in de vorm van een hanglamp met dimmer en in de studeerkamer zijn heldere spots een voorname keuze.

Met name de badkamer vraagt om een specifiek type verlichting. Het licht dient uiteraard ook ’s morgens en ‘s avonds in het donker helder genoeg te zijn om u te kunnen scheren of op te maken! Daarnaast is het ook van belang dat de verlichting in de badkamer bestand is tegen water en vocht. De waterbestendigheid van een lamp wordt aangegeven met de IP-waarde. Hoe hoger deze IP-waarde, hoe beter de lamp beschermd is tegen water en vocht. Lampen met een IP-waarde vanaf IP44 tot IP65 lenen zich uitstekend voor gebruik in de badkamer.

In de Inset Trend 75 serie van Lumiance vindt u diverse swing-spots met een IP44-beschermingsgraad. Deze aluminium spots zijn zwenkbaar, waardoor het mogelijk is om de spots afzonderlijk in een eigen stand te zetten. Doordat de spots uit deze serie dimbaar zijn kunt u per dagdeel de juiste lichthoeveelheid bepalen. Zo kunt u ’s ochtends het licht fel laten schijnen om uzelf klaar te maken voor de dag en kunt u ’s avonds de dag afsluiten met een zacht en warm licht. Heeft u in uw badkamer liever een wandlamp dan een spot? Neemt u dan een kijkje in de Philips MyBathroom serie. Deze reeks van Philips bestaat onder andere uit de My Bathroom Vitalise en MyBathroom Hotstone wandlampen.

Naast de diverse soorten binnenlampen, nachtlampjes en lichtbronnen, vindt u ook alle benodigde accessoires voor uw binnenverlichting bij Elektrototaalmarkt.nl. Zoals M46.1 aansluitsnoeren van Hera die een gemakkelijke installatie van lampen mogelijk maken. Of de dimbare/niet dimbare LED drivers van Philips waarmee hoogspanning omgevormd kan worden naar de geschikte laagspanning die nodig is voor LED verlichting. Daarnaast vindt u nog sensorschakelaars, verbindingspluggen en diverse kabels.

Veelgestelde vragen over verlichting

Op de 'Veelgestelde vragen over verlichting'-pagina vindt u alles wat u moet weten over verlichting. Bent u op zoek naar een lichtbron maar weet u niet welk type lichtbron u precies moet hebben? Wat betekenen de verschillende kleurtemperaturen? Wat is belangrijk voor op kantoor? En wat is eigenlijk het verschil tussen lumen, lux en watt? Wij beantwoorden dit met behulp van de volgende vragen!