Waterdicht schakelmateriaal

Waterdicht schakelmateriaal is geschikt voor buitengebruik of in vochtige ruimtes dankzij de beschermingsgraad van minimaal IP44. Elektrototaalmarkt biedt waterdicht schakelmateriaal in verschillende kleuren, met verschillende designs en zowel opbouw als inbouw waterdicht schakelmateriaal.

Navigeer snel naar: Niko waterdicht | Gira waterdicht | Busch-Jaeger waterdicht | Jung waterdichtHager Berker waterdicht | Peha waterdicht | Schneider Electric Merten waterdicht

Niko waterdicht schakelmateriaal

Niko New Hydro zwart

Niko New Hydro zwart waterdicht schakelmateriaal Niko New Hydro zwart waterdicht schakelmateriaal

New Hydro zwart zorgt voor een kameleoneffect. Nu zijn buiten schakelaars en stopcontacten eindelijk één met hun omgeving.

Bekijk Niko New Hydro zwart

Niko New Hydro grijs

Niko New Hydro grijs waterdicht schakelmateriaal Niko New Hydro grijs waterdicht schakelmateriaal

Een combinatie van veiligheid, comfort én design. New Hydro in het grijs past in iedere buitenomgeving.

Bekijk Niko New Hydro grijs

Niko New Hydro alpinwit

Niko New Hydro alpinwit waterdicht schakelmateriaal Niko New Hydro alpinwit waterdicht schakelmateriaal

Steeds vaker ziet u witte huizen. Voor iedereen met een wit huis (en voor degene die het gewoon mooi vindt) is er New Hydro wit buiten schakelmateriaal!

Bekijk Niko New Hydro alpinwit

Gira waterdicht schakelmateriaal

Gira Spatwaterdicht Opbouw

Gira Spaterwaterdicht Opbouw waterdicht schakelmateriaal Gira Spaterwaterdicht Opbouw waterdicht schakelmateriaal

Het robuuste Spaterwatdicht Opbouw is bij uitstek geschikt voor installatie in vochtige ruimten en overal waar zich zware omstandigheden voordoen.

Bekijk Gira Spatwaterdicht Opbouw

Gira Tx44 antraciet

Gira Tx44 antraciet waterdicht schakelmateriaal Gira Tx44 antraciet waterdicht schakelmateriaal

Trek de trend van antraciet schakelmateriaal buiten door met Gira Tx44 antraciet. Dit waterdichte inbouwschakelmateriaal is de stijlvolle keuze voor buitenstopcontacten en -schakelaars.

Bekijk Gira Tx44 antraciet

Gira Tx44 aluminium

Gira Tx44 aluminium waterdicht schakelmateriaal Gira Tx44 aluminium waterdicht schakelmateriaal

Tx44 waterdicht inbouwschakelmateriaal is slagvast, breukvast en diefstalbestendig. In het aluminium heeft Tx44 vele toepassingsmogelijkheden. 

Bekijk Gira Tx44 aluminium

Gira Tx44 alpinwit

Gira Tx44 alpinwit waterdicht schakelmateriaal Gira Tx44 alpinwit waterdicht schakelmateriaal

Het waterdichte inbouwschakelmateriaal Tx44 in het alpinwit laat zich perfect integreren op witte gevels.

Bekijk Gira Tx44 alpinwit

Busch-Jaeger waterdicht schakelmateriaal

Busch-Jaeger Ocean IP44

Busch-Jaeger Ocean IP44 waterdicht Busch-Jaeger Ocean IP44 waterdicht

Ocean OP44 gooit in alle opzichten hoge ogen. Dit buiten schakelmateriaal kenmerkt zich door zijn design, uitgebreide functionaliteit en robuuste en waterdichte eigenschappen.

Bekijk Busch-Jaeger Ocean IP44

Busch-Jaeger All-Weather IP44 alpinwit

Busch-Jaeger All-Weather IP44 alpinwit waterdicht schakelmateriaal Busch-Jaeger All-Weather IP44 alpinwit waterdicht schakelmateriaal

Ook voor buiten heeft Busch-Jaeger mooi inbouwschakelmateriaal. All-Weather IP44 is de juiste keuze voor het terras en de werkplaats.

Bekijk Busch-Jaeger All-Weather IP44 alpinwit

Busch-Jaeger All-Weather kleur

Busch-Jaeger All-Weather IP44 kleur waterdicht schakelmateriaal Busch-Jaeger All-Weather IP44 kleur waterdicht schakelmateriaal

All-Weather IP44 trotseert weer en wind en doet daarmee zijn naam volledig eer aan. Het buiten schakelmateriaal is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Bekijk Busch-Jaeger All-Weather IP44 kleur

Jung waterdicht schakelmateriaal

Jung WG800

Jung WG800 waterdicht schakelmateriaal Jung WG800 waterdicht schakelmateriaal

WG800 is perfect voor buiten in de tuin en op het terras. Het buiten schakelmateriaal is weers- en bijzonder UV-bestendig en van slagvast thermoplast.

Bekijk Jung WG800

Jung WG600

Jung WG600 waterdicht schakelmateriaal Jung WG600 waterdicht schakelmateriaal

Het WG600 buiten schakelmateriaal kenmerkt zich door de vlakke, compacte bouwvorm en een eenvoudige bediening, dankzij de grote schakelwippen.

Bekijk Jung WG600

Hager Berker waterdicht schakelmateriaal

Hager Berker W.1 staalgrijs

Hager Berker W.1 staalgrijs waterdicht schakelmateriaal Hager Berker W.1 staalgrijs waterdicht schakelmateriaal

Voor daar waar sublieme kwaliteit van belang is. Hager Berker W.1 is niet alleen extreem robuust, maar ook fraai vormgegeven en montagevriendelijk.

Bekijk Hager Berker W.1 staalgrijs

Hager Berker W.1 alpinwit

Hager Berker W.1 alpinwit waterdicht schakelmateriaal Hager Berker W.1 alpinwit waterdicht schakelmateriaal

W.1 alpinwit bewijst zichzelf op het balkon en het terras. W.1 is naar wens als inbouw of als opbouw te monteren.

Bekijk Hager Berker W.1 alpinwit

Hager Berker WG-UP alpinwit

Hager Berker WG-UP alpinwit waterdicht schakelmateriaal Hager Berker WG-UP alpinwit waterdicht schakelmateriaal

Het WG-UP inbouwschakelmateriaal kenmerkt zich door een strak design met afgeronde hoeken.

Bekijk Hager Berker WG-UP alpinwit

Hager Berker WG-up crème

Hager Berker WG-UP crème waterdicht schakelmateriaal Hager Berker WG-UP crème waterdicht schakelmateriaal

Naast alpinwit in WG-UP van Hager Berker ook verkrijgbaar in een neutrale crème kleur.

Bekijk Hager Berker WG-UP crème

Hager Berker WG-UP bruin

Hager Berker WG-UP bruin waterdicht schakelmateriaal Hager Berker WG-UP bruin waterdicht schakelmateriaal

WG-UP in het bruin laat zich moeitloos op vele plekken toepassen. Het buiten schakelmateriaal integreert perfect in een bruine ondergrond.

Bekijk Hager Berker WG-UP bruin

Peha waterdicht schakelmateriaal

Peha Spatwaterdicht

Peha Spatwaterdicht opbouw waterdicht schakelmateriaal Peha Spatwaterdicht opbouw waterdicht schakelmateriaal

Spatwaterdicht opbouw combineert een smaakvol design met extreme eisen. Hierdoor is Spatwaterdicht opbouw perfect voor in de tuin, schuur of garage.

Bekijk Peha Spatwaterdicht

Schneider Electric waterdicht schakelmateriaal

Schneider Electric Aquastar

Schneider Electric Merten Aquastar waterdicht schakelmateriaal Schneider Electric Merten Aquastar waterdicht schakelmateriaal

De betrouwbare keuze. Aquastar opbouw schakelmateriaal is ontworpen voor toepassing buiten en in zware werkomstandigheden.

Bekijk Schneider Electric Aquastar

Schneider Electric Mureva Styl

Schneider Electric Mureva Styl waterdicht schakelmateriaal Schneider Electric Mureva Styl waterdicht schakelmateriaal

Mureva Styl is speciaal ontworpen voor gebruik in en rondom de tuin zoals in schuren, tuinhuisjes, garages of overkappingen. Zowel als inbouw of als opbouw te monteren.

Bekijk Schneider Electric Mureva Styl

TOP

Waterdicht schakelmateriaal

De badkamer, tuin of garage zijn plaatsen in en rondom uw huis waarbij u extra goed moet nadenken over het schakelmateriaal wat u gaat plaatsen. Deze ruimtes zijn namelijk erg vochtig. Elektriciteit en vocht of water dienen ten alle tijden goed gescheiden te blijven. De combinatie van water en elektriciteit is voor mensen heel gevaarlijk en kan daarnaast kortsluiting tot gevolg hebben. Bij kortsluiting wordt alle stroom uitgeschakeld. Om dit te verhelpen moet de storing opgelost worden en dit is een lastig karwei. Het beste is dus om vocht en water zo ver mogelijk uit de buurt te houden van uw stopcontacten, schakelmateriaal en verlichting. Of u kiest voor een waterdicht schakelmatieraal bij Elektrototaalmarkt.nl. Met waterdicht schakelmateriaal kunt u nu zelfs buiten onbezorgd gebruik maken van elektriciteit!

Hoe goed schakelmateriaal beschermd is tegen stof en water wordt uitgedrukt in een IP-beschermingsklasse, oftewel International Protection classificatie. De graad bestaat altijd uit twee cijfers, waarvan het tweede cijfer de waterbestendigheid aanduidt. Veel buiten schakelmateriaal op Elektrototaalmarkt.nl heeft een IP-beschermingsgraad van IP44. Dit wil zeggen dat dit schakelmateriaal spatwaterdicht is. Verder is er ook schakelmateriaal met een IP-beschermingsgraad van IP55 of zelfs IP66. Hoe hoger het getal, hoe beter het schakelmateriaal tegen water en stof kan.

Waterdicht schakelmateriaal vindt u in diverse desings en varianten. Een zeer populaire serie is de New Hydro serie van Niko, die verkrijgbaar is in zowel de kleur zwart, grijs als alpinwit. Wandcontactdozen zijn verkrijgbaar in één- en meervoudige varianten, geschikt voor verticale of horizontale montage. De stopcontacten worden afgeschermd door een klapdeksel. Naast Niko New Hydro is ook Ocean IP44 van ABB Busch-Jaeger en W.1. van Hager Berker zeer geliefd. Verder biedt ons waterdicht schakelmateriaal assortiment ook buiten schakelmateriaal van Gira, Hager Berker, Jung en Schneider Electric Merten. In de (spat)waterdichte series vindt u onder andere wandcontactdozen, schakelaars, onderbakken en bovendelen.

Vaak heeft (spat)waterdicht schakelmateriaal een wat robuustere vorm dan het ‘normale’ schakelmateriaal wat gebruikt wordt in huis. U ziet dit bijvoorbeeld in de WG800 serie van Jung. De vormgeving van dit waterdichte schakelmateriaal is zo eenvoudig, waardoor het makkelijk weggewerkt kan worden en niet erg in het oog zal springen. Gezien de tuin het verlengde van de woonkamer is geworden is er echter steeds meer vraag naar buiten schakelmateriaal met een mooi design. Ook dit vindt u terug bij Elektrototaalmarkt.nl! Mooi inbouw waterdicht schakelmateriaal vindt u in de All-Weather IP44 serie van ABB Busch-Jaeger en Tx44 serie van Gira. Daarnaast is buiten schakelmateriaal steeds vaker in verschillende kleuren vekrijgbaar, zodat u het kunt wegwerken of juist in het oog kunt laten springen. Verder biedt Jung de mogelijkheid hun binnen schakelmateriaal om te bouwen tot IP44 waterdicht schakelmateriaal met behulp van de afdichtingsflens.

Bekijk ook