Groepenkasten

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m vr. vóór 16.30 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Groepenkasten

In een groepenkast wordt elektriciteit verdeeld en beveiligd om voor een veilige manier van elektriciteitsgebruik in en om uw huis te zorgen. Een groepenkast bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit een lege installatiekast met verschillende groepen, oftewel onderdelen. Elektrototaalmarkt.nl biedt zowel volledige groepenkasten als onderdelen. Onderdelen van een groepenkast zijn onder andere aardlekschakelaars, aardlekautomaten, installatieautomaten, schakelaars, en schakelklokken.

Het type groepenkast dat u nodig heeft hangt af van hoeveel stroom er wordt gebruikt. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen een één fase of drie fase groepenkast. Ook biedt Elektrototaalmarkt.nl diverse bouw- en zwerfkasten.

Wettelijk gezien hoeft een groepenkast niet te beschikken over een Kema-keurmerk, echter wordt dit wel door veel verzekeraars verplicht gesteld. Elektrototaalmarkt.nl kiest er daarom voor om alleen groepenkasten aan te bieden die zijn voorzien van een CE- en Kema-keurmerk of Semko keurmerk.

Topmerken groepenkasten

Het aanbod op het gebied van groepenkasten is groot. Elektrototaalmarkt.nl biedt complete groepenkasten van onder andere ABB Haf en Hager. De groepenkasten van ABB Haf staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en gemakkelijke installatie. Hager groepenkasten zijn al meer dan 20 jaar een begrip onder elektrotechnische professionals. De groepenkasten zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en worden geleverd met een duidelijke handleiding waardoor installatie uiterst eenvoudig is.