Busch-Jaeger schakelmateriaal

*Bekijk de actievoorwaarden hier

TOP

Short Description

ABB Busch-Jaeger schakelmateriaal: Mooi op iedere wand

Busch-Jaeger is een toonaangevende markleider op het gebied van installatietechniek die altijd hoogwaardige oplossingen voor zijn klanten levert. In het brede assortiment is diversiteit een sleutelwoord: of het nou gaat om een compleet schakelprogramma met verschillende schakelaars en contactdozen of bewegingsmelders. Het toenemende succes heeft Busch-Jaeger ook te danken aan een ander sleutelwoord, namelijk innovatie. Continue verdere ontwikkeling van producten en oplossingen, die ook de gewenste prestaties opleveren, is van uiterst belang. Dat de onderneming deze gedrevenheid combineert met hoge kwaliteit en een ambitieuze duurzaamheidsmanagement-strategie, maakt Busch-Jaeger tot een ideale partner in schakelmateriaal.

Welke elementen vormen uw basis?

Het monteren van een veilig, goed werkend schakel-netwerk is vaak een grote, ingewikkelde klus. Busch-Jaeger wil dit voor u zo eenvoudig mogelijk maken, door de juiste basiselementen te bieden in elke situatie. Naast de wandcontactdoos en schakelaar biedt Busch-Jaeger ook driestanden- , trekkoord- of jaloezieschakelaars. Bij de wandcontactdozen zijn er sinds kort varianten beschikbaar met USB-poorten in plaats van enkel ingangen voor een reguliere stekker. Voor het dimmen van uw lampen biedt Busch-Jaeger verschillende soorten dimmers. Zo kunt u kiezen voor een draaidimmer, tastdimmer of DIN-rail dimmer. Wilt u LED lampen gaan dimmen? Kies dan voor een Busch-Jaeger LED dimmer.

De Busch-Jaeger klassieker: Reflex SI

Het meest populaire schakelprogramma van Busch-Jaeger schakelmateriaal onder onze klanten is zonder twijfel Reflex SI. Ondanks dat het systeem al een aantal decennia deel uitmaakt van het Busch-Jaeger assortiment, zorgt het tijdloze design ervoor dat de serie nog steeds moeiteloos wordt toegepast in vele huishoudens. Reflex SI bestaat uit allerlei verschillende onderdelen die samen een naadloos op elkaar aansluitend systeem vormen. De kleur van het systeem is alpinwit en de standaard Reflex SI modellen zijn zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van het afdekraam rond afgetapt. De serie heeft ook een variant die gebruikt wordt in bijvoorbeeld de wat strakkere inrichtingsstijlen, maar ook in combinatie met de reguliere Reflex SI mooi staat. Deze Reflex SI Linear heeft namelijk geen rond afgetapte, maar scherpe buitenste hoeken. Met het effect van beide vormen kunt u spelen in uw interieur, en zo bepalen of een zachter rond of zakelijker vierkant design beter bij de omgeving past.

De Reflex SI en Reflex SI Linear producten zijn ook beschikbaar in een crèmekleurige variant. Deze varianten kunt u bij Elektrototaalmarkt vinden onder de kopjes Standaard SI en Standaard SI Linear.

De ideale toevoeging: Busch-Balance SI

De Balance SI serie van Busch-Jaeger is ontwikkeld om voor meer veelzijdigheid in het SI-programma te zorgen. Wanneer u de beide series samen in uw interieur gebruikt, ontstaat er een spannende harmonie tussen de rechte en convexe lijnen van de verschillende designs. De buitenste en binnenste randen van de Balance SI producten zijn namelijk vierkant van vorm, wat zorgt voor een nog modernere uitstraling. Waarin de Reflex SI en Balance SI wel gelijk aan elkaar zijn, is de kleur: ook het Busch-Balance SI assortiment heeft een alpinwitte tint.

Busch-Jaegers waterdicht schakelmateriaal: All-weather IP44 en Ocean IP44

Waterdicht schakelmateriaal is een relatief recente en zeer belangrijke ontwikkeling, omdat het uitkomst biedt voor vele industrieën die vocht en elektriciteit moeten combineren. Maar ook voor alledaagse situaties in uw wasruimte of tuin biedt het waterdichte schakelmateriaal een oplossing. De waterdichte series van Busch-Jaeger worden vooral in die particuliere kringen gebruikt.

Allereerst is de All-weather IP44 serie van Busch-Jaeger een spatwaterdicht inbouwprogramma met een IP44 beschermingsgraad. Deze robuuste serie is gemaakt van slagvast en vormbestendig materiaal, waardoor de All-weather IP44 producten breukvast zijn en een hoge weersbestendigheid hebben. Het is mogelijk om de onderdelen aan te sluiten op gebruikelijke inbouwdozen, omdat de krachtige onderdelen op standaard inbouwsokkels gemonteerd worden. Bovendien worden alle apparaten geleverd met een afdichtingring. Busch-Jaeger heeft de All-weather lijn voor nog meer toepassingsmogelijkheden niet alleen in het alpinwit uitgebracht, maar ook in het crème, bruin, aluzilver en antraciet.

De tweede waterdichte serie van Busch-Jaeger is een opbouwprogramma met eveneens een IP44 beschermingsgraad, Ocean IP44. Deze serie staat voor een robuust, veelzijdig en gebruikersvriendelijk programma met een indrukwekkend design. Naast de bekende wandcontactdozen en schakelaars biedt Ocean IP44 onder andere ook innovatieve, spatwaterbestendige fietsoplaadpunten voor uw elektrische fiets en jaloeziesleutelschakelaars. De Ocean IP44 producten zijn naast in een blauwgroene, ook in een alpinwitte tint beschikbaar.

Ander indrukwekkend Busch-Jaeger schakelmateriaal

Naast alle bovengenoemde series speelt Busch-Jaeger nog veel meer met kleur, materiaal en design. Zo kunt u bij de Solo lijn niet alleen een sprekend contrast met de omgeving, maar ook binnen het schakelmateriaal zelf creëren. Naast de standaard, compleet witte variant kunt u een mat of glanzende chroomkleurige rand combineren met bijvoorbeeld een schakelaar of draaiknop die ivoorwit, geel of metallic grijs van kleur is. Een andere unieke serie van Busch-Jaeger, genaamd Decento, heeft als enige een volledig ronde vorm. Samen met porselein als gekozen materiaal zorgt dit voor een charmante, authentieke uitstraling. Wat betreft materiaal heeft de Carat lijn ook veel interessante varianten. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een zeer strak afgewerkt afdekraam te bestellen in zwart of wit glas, edelstaal of zelfs afgewerkt met 24 karaats goud. Carat is dan ook één van de meest chique series die Busch-Jaeger aanbiedt. Mocht u een meer duurzame en degelijke variant zoeken, dan is de Pure Stainless Steel serie misschien wat voor u. Dit schakelmateriaal is gemaakt van roestvaststaal en straalt pure kracht uit: u bent verzekerd van langdurig en moeiteloos gebruik in een stijlvol jasje.