Kabel en draad

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m do. vóór 21.00 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Kabel en draad

Er zijn diverse soorten en maten aan elektrische kabels en draden. In ons assortiment vindt u Ymvk installatiekabels en Ymvk grondkabels in diverse varianten met verschillende hoeveelheid aders. Verder bent u voor installatiedraad, ook wel VD-draad genoemd, bij ons aan het goede adres. Wij leveren daarnaast betrouwbare telefoon- en datakabels, oftewel UTP of FTP kabels. Bekijk ook onze signaalkabels, stuurstroomkabels en montagedraad. Bent u op zoek naar coaxkabels? Die vindt u onder Multimedia.

Omdat veiligheid komt voor alles en wij u de beste kwaliteit willen bieden bestaat ons assortiment uitsluitend uit kabels en bedrading met alle keurmerken. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. De kabels die wij aanbieden voldoen aan verschillende specificaties. Zo leveren wij ook kabels die hittebestendig zijn. Naast kabels en bedrading levert Elektrototaalmarkt kabelmoffen voor het veilig en waterdicht aanleggen van uw bekabeling in de tuin. Uiteraard leveren wij ook het juiste aansluitgereedschap om uw klus op een betrouwbare manier af te ronden.

Topmerken kabel en draad

We verkopen verschillende merken op het gebied van kabel en draad. Het merk Draka is grote producent en staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Kabels van Draka zijn erg flexibel en stripbaar. Een andere grote fabrikant van kabel en draad is Nexans. Dit bedrijf legt de focus op diversiteit en innovatie. Nexans heeft kabels voor vrijwel elke toepassing.