TOP
FIBARO smart home FIBARO smart home

Alles over FIBARO smart home

Met FIBARO maakt u eenvoudig uw huis slim. Een slim huis is steeds meer in opkomst. En dat is niet voor niks. Door eindeloze mogelijkheden maakt het uw leven een stuk eenvoudiger. Op deze pagina vertellen we u alles over FIBARO en een FIBARO smart home. Waarom kiest u bijvoorbeeld voor FIBARO ten opzichte van een ander domotica merk? En hoe werkt FIBARO eigenlijk? Wij vertellen het u hier.

Wat is FIBARO?

Al meer dan 10 jaar is FIBARO marktleider van draadloze Z-Wave domotica. Met FIBARO maakt u eenvoudig uw huis slim. Dit betekent dat u uw apparaten, verlichting, rolgordijnen, temperatuur, alarmsysteem en intercom met een druk op de knop, gebaar of met een woord kunt bedienen. Waar dan ook ter wereld. Het FIBARO smart home systeem is op ieder gewenst moment verder uit te breiden.

Met FIBARO is het mogelijk om vele populaire merken te integreren, zodat deze allemaal samenwerken om uw dagelijkse opdrachten uit te voeren. Bovendien zijn er geen kosten verbonden aan de toegang op afstand, cloud back-ups en systeem updates. Ook zijn alle FIBARO apparaten eenvoudig te installeren. Dit maakt FIBARO geschikt voor zowel de consument als professional.

Voordelen van het FIBARO PRO smart home systeem

3 jaar garantie op FIBARO producten

FIBARO smart home FIBARO smart home

FIBARO smart home producten

FIBARO smart home producten FIBARO smart home producten

Stelt u zich voor: ‘s Morgens gaat uw wekker, de lampen gaan aan, het koffiezetapparaat zet een lekker kopje koffie en uw favoriete muziek speelt af. Uw FIBARO smart home weet wanneer u opstaat en schakelt automatisch over op de door u ingestelde scène. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een scène instellen voor het kijken van een film. Laat de lichten dimmen, de tv inschakelen en de rolluiken zakken. Het is allemaal mogelijk met FIBARO. Ontdek hieronder meer over FIBARO PRO producten en een FIBARO smart home.

Verschil tussen FIBARO PRO producten en andere slimme apparaten

Meer over het FIBARO PRO smart home systeem

Ontdek FIBARO PRO smart home (video's)

Hoe werkt FIBARO?

Hoe werkt FIBARO? Hoe werkt FIBARO?

In een FIBARO smart home communiceren producten met elkaar. Het hart van uw slimme Z-Wave FIBARO huis is het Home Center. Deze maakt het mogelijk om uw smart home op uw smartphone of tablet te bedienen en slimme scènes in te stellen. De FIBARO modules kunnen achter bestaande schakelaars en stopcontacten worden geplaatst. U bepaalt zelf hoe slim u uw huis wilt maken. Het FIBARO systeem is op ieder gewenst moment verder uit te breiden. Hierdoor verhoogt u met FIBARO PRO producten gemakkelijk het comfort, veiligheid en duurzaamheid in huis.

Hoe werkt FIBARO? Wij leggen het uit

Z-Wave technologie en FIBARO PRO smart home

Heeft FIBARO Zigbee support?