Busch-Jaeger Free@home

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m vr. vóór 16.30 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Advies op maat

Met de slimme producten van Busch-Jaeger maakt u uw huis eenvoudig comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter. Ook overtuigd dat een slim huis uw leven leuker maakt? Neem voor persoonlijk advies over de slimme producten van Busch-Jaeger contact op met onze domotica-expert Hein via 0412-615552 of per mail via info@elektrototaalmarkt.nl.

Busch-Jaeger Free@home

Het moeiteloos aansturen van uw verlichting, jaloezieën, verwarming en nog veel meer; Niets is het Busch-free@home systeem van ABB Busch-Jaeger te gek! Dit is hét besturingssysteem waarmee u alles in huis op een eenvoudige, slimme manier bedient. Een groot voordeel is de Free@home app, waarmee u nu ook op afstand alle aangesloten tools in huis kunt aanpassen en controleren. Bovendien kan Busch-Welcome deurcommunicatiesysteem worden aangesloten op het Busch-free@home systeem. Kortom, het leven wordt u met het Busch-free@home systeem simpelweg een stuk gemakkelijker gemaakt!

Het eerste essentiële component van de Free@home serie is het System Access Point 2.0. Deze centrale wordt door middel van een simpele 2-draads buskabel verbonden met de voeding en gewenste actoren en/of sensoren. Daarnaast maakt u met uw mobiele apparaten gemakkelijk een draadloze WLAN-verbinding met het System Access Point. Op die manier kunt u via uw computer, tablet of smartphone de gehele Free@home installatie bedienen.

U kunt het Busch-free@home systeem zelf naar hartenlust vormgeven en uitbreiden tot maar liefst 64 actoren en sensoren! Het aansturen van uw systeem kan, naast met natuurlijk de Free@home app, bijvoorbeeld aan de hand van de bekende muurschakelaars. De inbouwactoren voor licht, jaloezie of verwarming kunnen worden afgewerkt met bedieningswippen in verschillende varianten en kleuren. De wippen zijn te combineren met de afdekramen van bijvoorbeeld de Balance SI, Future Linear of Reflex SI serie. Hierdoor is naast nieuwe montage ook het vervangen van uw huidige 'domme' schakelaars makkelijker dan ooit! Voor de specifieke combinatie van een bedieningswip en serie kunt u terecht bij de beschrijving van elk product.

Naast het bedienen van verlichting en jaloezieën is ook het regelen van de temperatuur in huis mogelijk met het Free@home systeem. De kamerthermostaat die Busch-Jaeger aanbiedt in deze serie bestaat uit een basiselement en centraalplaat die kunnen worden gecombineerd met een passend afdekraam. Deze kamerthermostaat staat voor het regelen van uw temperatuur in huis op een duurzame manier. Vandaar dat het product beschikt over een speciale ECO-modus. Tijdens de nacht of bij afwezigheid wordt de temperatuur automatisch lager gezet. Ontzettend gemakkelijk en ook nog eens goed voor het milieu!