TOP
Inbouwunit Inbouwunit

Alles over inbouwunits

Met een inbouwstopcontact voorziet u op een stijlvolle manier uw keuken of bureau van extra stopcontacten. Zo heeft u aansluitingen binnen handbereik zonder rondslingerende kabels. We hebben zowel bureau inbouwstopcontacten en als keuken inbouwstopcontacten, met verschillende aansluitingen en druk-en draaisystemen. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van uw inbouwunits!

Inbouwstopcontacten | Soort aansluiting inbouwstopcontact | Inbouwstopcontact keuken | Bureau stekkerdoos | Hoe monteer ik mijn inbouwstopcontact?

Inbouwstopcontacten

In nieuwere huizen, appartementen en kantoren komen inbouwunits steeds vaker voor. De inbouwstekkerdozen hebben een lage inbouwdiepte waardoor ze in ieder blad te integreren zijn. Hierbij combineert een inbouwnit comfort met design. In nieuwe keukens, met name met kookeiland, is het ideaal om een stroompunt in uw aanrechtblad te hebben.

Keuken en bureau inbouwstopcontacten zijn er in verschillende varianten, zoals met een draaisysteem of druksysteem. Met één simpele beweging laat u de aansluitpunten verschijnen of sluit u de unit af. In werkruimtes zien we veel langwerpige inbouwunits met druksysteem. Dit is ideaal om werkplekken te voorzien van genoeg stroompunten, zonder rondslingerende kabels. Ook geeft het een opgeruimde uitstraling wanneer het bureau inbouwstopcontact weer wordt ingeklapt.

Bent u op zoek naar een inbouwstopcontact voor uw bureau of keukenblad? Let dan op de verschillende aansluitsnoeren van de inbouwunits. Er zijn inbouwunits met een speciale aansluiting voor kantoor (GST-18) of juist voor residentieel gebruik. Verder helpen we u op deze pagina graag met uw keuze door de verschillen inbouwunits uit te leggen én tips te geven over de aansluiting hiervan.

Inbouwstopcontact Inbouwstopcontact

Soort aansluiting inbouwstopcontact

Soorten aansluitingen inbouwstopcontacten Soorten aansluitingen inbouwstopcontacten

Inbouwstekkerdozen zijn er met verschillende stekkers. Zo zijn er inbouwunits met speciale stekkers voor kantoren, namelijk de GST18 stekker, en inbouwunits met een snoer en randaarde stekker. Let voor aanschaf goed op de aansluitwijze en check welke aansluiting u nodig heeft.

Lees hier meer over de soort aansluitingen van inbouwunits

Inbouwstopcontact keuken

Keuken inbouwstopcontact Keuken inbouwstopcontact

Tegenwoordig zien we steeds vaker inbouwstopcontacten in het aanrecht. Zeker wanneer uw keuken beschikt over een kookeiland is het erg handig om een inbouwunit in het keukenblad te hebben. Er zijn verschillende varianten keuken inbouwstopcontanten waar u uit kunt kiezen.

Lees hier meer over keuken inbouwstopcontacten

Bureau stekkerdoos

Bureau inbouwstopcontact Bureau inbouwstopcontact

In kantoren, bibliotheken maar ook in werkruimtes thuis zien we steeds vaker stekkerdozen rond het bureau. Super handig: iedere werkplek is dan namelijk voorzien van makkelijk bereikbare stroompunten. Lees over alle soorten stekkerdozen voor in, op of onder het bureau.

Lees hier meer over bureau stekkerdozen

Hoe monteer ik mijn inbouwstopcontact?

Montage inbouwstopcontacten Montage inbouwstopcontacten

Het is belangrijk dat een inbouwstopcontact op de juiste wijze gemonteerd wordt. U neemt natuurlijk niet voor niets een inbouwunit om een strakke look in het werkblad te behouden. Wij leggen het uit.

Hoe monteer ik mijn inbouwstopcontact?