Industrie

TOP

Industrie

Elektrototaalmarkt levert diverse industriële producten op het gebied van explosieveiligheid en industriële componenten. Onder explosieveiligheid valt schakelmateriaal, contactdozen en stekkers, kabeldozen en wartels. Al deze artikelen zijn bestempeld met ‘Ex’, wat inhoudt dat deze producten geen vonken produceren. Daardoor zijn ze veilig te gebruiken op plekken waar licht ontvlambaar materiaal is opgeslagen en binnen industriële toepassingen. Dit geldt ook voor verlichting, waarbij wij zowel normale verlichting als noodverlichting leveren die geschikt is voor de industrie.

Onder industriële componenten vallen o.a. drukknoppen en signaallampen, eindschakelaars, magneetschakelaars en meer. Mocht u vragen hebben over een van de producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van specialisten heeft verstand van elk product en is altijd bereid u te woord te staan.

Op het gebied van explosieveiligheid is Ceag hét merk. De producten van Ceag zijn zo gebouwd dat er geen enkele vonkvorming plaatsvindt bij het in- of uitschakelen van apparatuur of verlichting.