Schakelmateriaal

TOP

Schakelmateriaal

Bij ons vindt u volop schakelmateriaal inspiratie. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol sieraad voor uw huis of u wilt een high-tech uitstraling creëren in uw woonkamer, wij hebben voor u het juiste schakelmateriaal op voorraad. In ons assortiment vindt u zowel standaard als design schakelmateriaal.

Schakelmateriaal is niet langer alleen die witte knop waarmee het licht aan- en uit wordt gedaan. Binnen het interieur vormt schakelmateriaal het puntje op de i dat het geheel echt afmaakt. Vandaar dat de A-merken diverse stijlseries hebben ontwikkeld, die u hier allemaal overzichtelijk gerangschikt terugvindt. Voor elk wat wils!

Geheel nieuw op het gebied van schakelmateriaal is het combineren van materiaalsoorten. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een lichtschakelaar met een zwarte kunststof knop samen te voegen met een houtstructuur afdekraam. Hiermee voegt u gegarandeerd een trendy en opvallend detail toe aan uw interieur. Gaat u liever voor de praktische oplossing van een klassieke geometrische vorm? Ook daarin is er voldoende keuze in kleur en stijl.