Vind je het lastig om uit het uitgebreide Gira assortiment jouw ideale schakelmateriaal combinatie samen te stellen? Bekijk nu alle mogelijke combinaties binnen je eigen muren met de Gira design configurator. In deze blog leggen wij je uit hoe je een preview van jouw combinatie Gira schakelmateriaal in je eigen huis kunt zien.

Gira design configurator

Gira biedt meer dan 10 schakelaarsprogramma’s, meer dan 50 afdekraamvarianten en talrijke basiselementen in verschillende kleuren en materialen. Zo kun je het Gira schakelmateriaal helemaal naar wens samenstellen. Het kan echter lastig zijn om in te beelden hoe jouw combinatie er in huis uit komt te zien. Hiervoor heeft Gira de design configurator gemaakt. Zie in één oogopslag het hele Gira designsysteem binnen je eigen vier muren.

Gira design configurator

Live view in je eigen huis

De Gira design configurator beschikt over de fascinerende Live View-modus. Hiermee bekijk je via je smartphone of tablet hoe het geselecteerde schakelmateriaal er in de echte omgeving uit ziet. De design configurator kan online worden gebruikt en is beschikbaar als gratis app voor iOS en Android.

Stap 1

Download de design configurator op je mobiel of tablet.

Stap 2

Print de onderstaande afbeelding, het trackingsjabloon, uit in de originele grootte.

Gira design configurator trackingsjabloon

Stap 3

Plaats het trackingsjabloon op de gewenste locatie in huis.

Stap 4

Start de Gira design configurator, open de Live View-modus en scan het trackingsjabloon met je mobiele apparaat. Op het scherm zie je hoe de combinatie staat in jouw huis.

Gira design configurator

Bekijk hier alvast het Gira schakelmateriaal.