bekijk hoe gira schakelmateriaal staat in uw huisVindt u het lastig om uit het uitgebreide Gira assortiment uw ideale schakelmateriaal combinatie samen te stellen? Bekijk nu alle mogelijke combinaties binnen uw eigen muren met de Gira design configurator. In deze blog leggen wij u uit hoe u een preview van uw combinatie Gira schakelmateriaal in uw eigen huis kunt zien.

Gira design configurator

Gira biedt meer dan 10 schakelaarsprogramma’s, meer dan 50 afdekraamvarianten en talrijke basiselementen in verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u het Gira schakelmateriaal helemaal naar wens samenstellen. Het kan echter lastig zijn om in te beelden hoe uw combinatie er in huis uit komt te zien. Hiervoor heeft Gira de design configurator gemaakt. Zie in één oogopslag het hele Gira designsysteem binnen uw eigen vier muren.

Gira design configurator

Live view in uw eigen huis

De Gira design configurator beschikt over de fascinerende Live View-modus. Hiermee bekijkt u via je smartphone of tablet hoe het geselecteerde schakelmateriaal er in de echte omgeving uit ziet. De design configurator kan online worden gebruikt en is beschikbaar als gratis app voor iOS en Android.

Stap 1

Download de Gira Design Configurator AR app voor iOS of Android op uw mobiel of tablet.

Stap 2

Print de onderstaande afbeelding, het trackingsjabloon, uit in de originele grootte. Of klik hier voor een PDF die u kunt printen.

Gira design configurator trackingsjabloon

Stap 3

Plaats het trackingsjabloon op de gewenste locatie in huis.

Stap 4

Start de Gira design configurator, open de Live View-modus en scan het trackingsjabloon met uw mobiele apparaat. Op het scherm ziet u hoe de combinatie staat in uw huis.

Gira design configurator

Bekijk hier alvast het Gira schakelmateriaal.