Merk

TOP
 1. Gira Systeem 3000: licht- en zonweringbesturing gemakkelijk gemaakt

  Gira maakt met het nieuwe Systeem 3000 de dagelijkse bediening van licht en jaloezie makkelijker en comfortabeler dan ooit tevoren. Het modulaire systeem biedt door een combinatie van vijf verschillende opzetstukken en een reeks basiselementen een oplossing voor elke comfortwens. Gira Systeem 3000 basiselementen kunnen zowel handmatig, automatisch via onder andere tijdschakelklokken als via de Bluetooth app van Gira worden bestuurd. Lees in deze blog meer over het modulaire Systeem 3000.

  Lees meer »
 2. Niko New Hydro: veiligheid, comfort én design voor buiten

  De tuin vandaag is een waardevolle buitenkamer, waar u hetzelfde comfort verwacht als binnen. Natuurlijk zijn buiten de omstandigheden helemaal anders. Gelukkig is er New Hydro van Niko. Dit spuitwaterdichte schakelmateriaal combineert veiligheid, comfort én design. New Hydro in het zwart, wit of grijs past op elke muur en gaat perfect op in elke stijl. Lees meer over het spuitwaterdichte Niko New Hydro in deze blog.

  Lees meer »
 3. Niko introduceert Philips Hue schakelaar

  Niko, de Belgische nummer één in schakelmateriaal en Smart Home, gaat samenwerken met Philips Hue. Met een Niko ‘Friends of Hue’ draadloze schakelaar stuurt u moeiteloos de slimme Philips Hue verlichting aan. Lees meer over de Niko Philips Hue schakelaar in deze blog.

  Lees meer »
 4. Brandveiligheid: meer dan alleen het plaatsen van een rookmelder

  Op het gebied van brandveiligheid is schijnveiligheid het nieuwe gevaar. Niet alleen het plaatsen van een rookmelder, maar juist de plaatsing van de melder is van belang bij het verhogen van de brandveiligheid in huis. Ei biedt met de nieuwe 3000 serie een reeks melders die helpen met het signaleren van aanstaand onderhoud en vervanging, voor een optimale brandveiligheid. Lees meer in deze blog.

  Lees meer »
 5. Van analoge naar digitale tv

  Het traditionele TV kijken gaat veranderen! Kabelprovider Ziggo stopt namelijk met het doorgeven van analoge televisie. Het kabelbedrijf begint in april met de gefaseerde uitschakeling van analoge TV, over een periode van twee jaar. Tijd dus om uw huisinstallatie te controleren! Lees in deze blog hoe u een perfect digitaal signaal kunt waarborgen.

  Lees meer »
 6. Bekijk hoe Gira schakelmateriaal staat in jouw huis met de design configurator

  Vind je het lastig om uit het uitgebreide Gira assortiment jouw ideale schakelmateriaal combinatie samen te stellen? Bekijk nu alle mogelijke combinaties binnen je eigen muren met de Gira design configurator. In deze blog leggen wij je uit hoe je een preview van jouw combinatie Gira schakelmateriaal in je eigen huis kunt zien.

  Lees meer »
 7. Jung multimedia schakelmateriaal oplossingen

  Telefoon, computer, printer, HiFi- en TV-installatie: al deze componenten vragen om geschikte aansluitmogelijkheden. Of u nu thuis, op kantoor of in een hotel bent, u wilt graag uw nodige aansluitingen binnen bereik hebben. Jung netwerktechniek en multimedia bieden u alle mogelijkheden zoals comfort, flexibiliteit en overzichtelijkheid. Lees meer in deze blog.

  Lees meer »
 8. Schneider Electric Stago KG 281: de ideale kabeldrager voor zowel utiliteit als industrie

  Het Stago kabelgootsysteem KG 281 van Schneider Electric is universeel toepasbaar in zowel de utiliteitsbouw als voor lichte industriële toepassingen. Dankzij het uitermate complete assortiment biedt Stago KG 281 u alle mogelijkheden om bekabeling op een overzichtelijke manier in een gebouw te kunnen aanleggen. Lees meer over Stago KG 281 in onze blog.

  Lees meer »
 9. Nieuw van Schneider Electric: D-Life schakelmateriaal

  Schneider Electric introduceert het nieuwe D-Life: schakelmateriaal met een harmonieus design. D-Life overtuigt met discrete elegantie en geeft uw huis een stijlvolle afwerking. Bekijk in deze blog alvast een voorproefje van de nieuwe schakelmateriaal serie van Schneider Electric.

  Lees meer »
 10. Bedien je verlichting draadloos via ZigBee Light Link met Gira

  De populariteit van Smart Lighting-systemen op basis van ZigBee Light Link, zoals Philips Hue, blijft toenemen. Hiermee schakel en dim je namelijk eenvoudig en voordelig je verlichting via je smartphone. Gira biedt diverse ZigBee Light Link zenders voor het schakelen, dimmen en het veranderen van lichtkleur. Zo ben je niet meer afhankelijk van je smartphone en bijbehorende gateways/bridges. Lees meer.

  Lees meer »
Pagina