Busch-Jaeger

TOP
 1. Busch-Jaeger Balance SI

  Een perfecte ruimte bestaat uit vele indrukken. Het samenspel van vormen, kleuren en licht is bepalend. Een spannende harmonie ontstaat uit de rechte en convexe lijnen van de serie ABB Busch-Jaeger Balance® SI. Zo past hij universeel bij vele inrichtingsstijlen. Busch-Balance is eenvoudig eigentijds en gewoonweg ideaal. Lees meer over de Balance SI serie in de blog.

  Lees meer »
 2. Ideaal voor buiten: Busch Jaeger ocean® spatwaterdicht schakelmateriaal

  De Busch Jaeger opbouw- en inbouwprogramma’s zijn uitermate geschikt voor elektrische installatie in een veeleisende omgeving. Ideaal voor buiten, in de kelder of garage en fabriekshallen. Het spatwaterdichte en waterdichte materiaal van Busch Jaeger ocean® is robuust en functioneel. Lees meer over het veelzijdige design van Busch Jaeger ocean®.

  Lees meer »
 3. ABB Busch-Jaeger: De beste dimensie in led dimmen

  De ABB Busch-Jaeger led dimmer 6523U-102 is specifiek ontworpen voor het dimmen van led verlichting. Hiermee bereikt hij dezelfde effecten als met traditionele gloeilampen. Daarnaast kan de 6523U-102 ook voor andere lichtbronnen worden ingezet. De 6523U-102 vervangt de dimmer 6523U. Ontdek deze nieuwe ABB Busch-Jaeger nu!

  Lees meer »
 4. Draadloos comfort: Busch-Jaeger WLAN-accesspoint

  Altijd verbonden zijn met de wereld? Met het inbouw WLAN-accesspoint van Busch Jaeger ben je altijd voorzien van draadloos comfort in huis. Met je computer, smartphone of tablet kun je dankzij het WLAN-accesspoint zonder kabels overal in huis gebruikmaken van het internet.

  Lees meer »
 5. Busch-Jaeger dimmers

  Wil jij een aangename lichtervaring beleven op elke plek in het huis wanneer je maar wilt? De Busch-Jaeger dimmers bieden precies de lichtervaring die je zoekt doordat je die zelf kunt instellen. Ze zijn ook op de toekomst gericht door de Busch-Jaeger LED dimmers.

  Lees meer »
 6. Busch en Jaeger Toegangscontrole

  Binnenkomen zonder sleutel. Een comfortabele en veilige methode om toegang te verkrijgen tot gebouwen dat biedt de nieuwe Busch-Welcome-Toegangscontrole.

  Lees meer »
 7. Busch-Jaeger opbouw: tijdloos mooi

  Inbouw schakelmaterialen worden door diverse merken in veel verschillende designs aangeboden, waardoor er een erg ruime keuze ontstaat in inbouw schakelmateriaal in de mooiste designs. Ook bij opbouwinstallaties hoef je het niet te stellen zonder attractieve schakelaars en wandcontactdozen. Hier zorgt Busch-Jaeger voor met haar opbouw lijnen in de kleur crème en alpinwit.

  Lees meer »
 8. Benaderingsschakelaar Busch-Jaeger

  Het licht aandoen zonder iets aan te raken. Dat kan met de nieuwe benaderingsschakelaar van Busch-Jaeger.

  Lees meer »
 9. Busch-Radio iNet

  Toonaangevend.
  Een baanbrekend audiosysteem voor inbouwmontage dat visueel en functioneel overtuigt.
  Ontvang alle radiozenders ter wereld via WLAN (WiFi), zonder ruis en storingen.

  Lees meer »
 10. Multiroom-geluidssysteem AudioWorld

  Met multiroom-geluidssysteem AudioWorld van Busch-Jaeger laat u in iedere kamer in huis genieten van uw lievelingsmuziek uit radio of hi-fi-installatie. Met één centraal systeem regelt u de geluidssterkte in iedere kamer afzonderlijk.

  Lees meer »
Pagina