Inbouw schakelmaterialen worden door diverse merken in veel verschillende designs aangeboden, waardoor er een erg ruime keuze ontstaat in inbouw schakelmateriaal in de mooiste designs. Ook bij opbouwinstallaties hoef je het niet te stellen zonder attractieve schakelaars en wandcontactdozen. Hier zorgt Busch-Jaeger voor met haar opbouw lijnen in de kleur crème en alpinwit.

Prachtige Busch-Jaeger standaard opbouw


Dit Busch-Jaeger opbouwprogramma kenmerkt zich aan mooi vormgegeven behuizingen met ronde hoeken en zachte lijnen. Een prachtige serie voor elke soort wand. Door de op elkaar afgestemde behuizing, montageplaat en kanaalinvoer zijn lelijke kieren en zichtbare afwijkingen verleden tijd. Dit opbouwschakelmateriaal van Busch-Jaeger is daarom met recht een juweeltje voor elke wand te noemen. De collectie bestaat onder andere uit wandcontactdozen, bodemplaten, installatieschakelaars en drukcontacten. 

Gebruiksgemak Busch-Jaeger standaard opbouw


Alle benodigde onderdelen zitten verpakt in een set. Daardoor is misgrijpen op een onderdeel en het verkeerde onderdeel bestellen uitgesloten. Een setje heeft ook maar één artikelnummer, waardoor je nooit verschillende onderdelen op facturen, orders en bestellingen bij elkaar hoeft te zoeken. Naast gemak heeft Busch-Jaeger ook aan veiligheid gedacht. Zo is de Busch-Jaeger wandcontactdoos in alpinwit kinderveilig dankzij de verhoogde aanraakbeveiliging. Ook erg fijn: de Busch-Jaeger standaard opbouw is er in 1, 2 en 3-voudig. Deze kun je horizontaal of verticaal monteren.Daarnaast is het Busch-Jaeger schakelmateriaal opbouw te leveren met montageplaat en kabelinvoer én zonder montageplaat en kabelinvoer. Vraag er naar bij onze klantenservice.

Bekijk het gehele Busch-Jaeger standaard opbouw assortiment op onze site.