Binnenkomen zonder sleutel. Een comfortabele en veilige methode om toegang te verkrijgen tot gebouwen dat biedt de nieuwe Busch-Welcome-Toegangscontrole.

Met drie verschillende manieren toegangsmodules transponder-, toetsen – en vingerafdrukmodule breidt Busch-Jagaer hun assortiment uit. Deze oplossing is ideaal voor ouderenwoningen en utiliteitsgebouwen waar niet iedereen zomaar binnen mag maar veel sleutels laten maken ook niet makkelijk is. Instellen is makkelijk via u pc, smartphone of tablet omdat de modules werken via een IP-verbinding. Alle modules hebben de bescherminggraad IP44 zie blog IP-waarde voor meer informatie.

Transpondermodule

De transpondermodule geeft je toegang doormiddel van een sleutelkaart of smartphones met het Near-Field-Communication functie ook wel NFC. NFC is een goedkope praktische vervanger van de sleutelkaart. Met een transponder kun je precies instellen wie er toegang hebben en niet genodigden gasten buiten houden.
 

Toetsenmodule

Met de toetsenmodule kunt u gemakkelijk een code instellen en iedereen die ongevraagd binnen mag lopen de code geven.

 

Vingerafdrukmodule

De vingerafdrukmodule is makkelijke manier om zonder iets te onthouden of iets bij te houden binnen te in bijvoorbeeld je woning.