Schakelmateriaal

TOP
 1. Gira Systeem 3000: licht- en zonweringbesturing gemakkelijk gemaakt

  Gira maakt met het nieuwe Systeem 3000 de dagelijkse bediening van licht en jaloezie makkelijker en comfortabeler dan ooit tevoren. Het modulaire systeem biedt door een combinatie van vijf verschillende opzetstukken en een reeks basiselementen een oplossing voor elke comfortwens. Gira Systeem 3000 basiselementen kunnen zowel handmatig, automatisch via onder andere tijdschakelklokken als via de Bluetooth app van Gira worden bestuurd. Lees in deze blog meer over het modulaire Systeem 3000.

  Lees meer »
 2. Niko New Hydro: veiligheid, comfort én design voor buiten

  De tuin vandaag is een waardevolle buitenkamer, waar u hetzelfde comfort verwacht als binnen. Natuurlijk zijn buiten de omstandigheden helemaal anders. Gelukkig is er New Hydro van Niko. Dit spuitwaterdichte schakelmateriaal combineert veiligheid, comfort én design. New Hydro in het zwart, wit of grijs past op elke muur en gaat perfect op in elke stijl. Lees meer over het spuitwaterdichte Niko New Hydro in deze blog.

  Lees meer »
 3. Niko introduceert Philips Hue schakelaar

  Niko, de Belgische nummer één in schakelmateriaal en Smart Home, gaat samenwerken met Philips Hue. Met een Niko ‘Friends of Hue’ draadloze schakelaar stuurt u moeiteloos de slimme Philips Hue verlichting aan. Lees meer over de Niko Philips Hue schakelaar in deze blog.

  Lees meer »
 4. Jung multimedia schakelmateriaal oplossingen

  Telefoon, computer, printer, HiFi- en TV-installatie: al deze componenten vragen om geschikte aansluitmogelijkheden. Of u nu thuis, op kantoor of in een hotel bent, u wilt graag uw nodige aansluitingen binnen bereik hebben. Jung netwerktechniek en multimedia bieden u alle mogelijkheden zoals comfort, flexibiliteit en overzichtelijkheid. Lees meer in deze blog.

  Lees meer »
 5. Nieuw van Schneider Electric: D-Life schakelmateriaal

  Schneider Electric introduceert het nieuwe D-Life: schakelmateriaal met een harmonieus design. D-Life overtuigt met discrete elegantie en geeft uw huis een stijlvolle afwerking. Bekijk in deze blog alvast een voorproefje van de nieuwe schakelmateriaal serie van Schneider Electric.

  Lees meer »
 6. Hager Berker W.1 waterdicht

  W.1 is een serie waterdicht schakelmateriaal van Berker by Hager. De W.1 serie is extreem robuust, fraai vormgegeven, montagevriendelijk en bij ons te koop voor een concurrerende prijs. Met Hager Berker W.1 schakelmateriaal hoeft u zelfs in vochtige en natte omgevingen niet in te leveren op design. Ontdek W.1 in deze blog.

  Lees meer »
 7. Altijd je schakelaars bij de hand met Niko Connected

  Bepaal zelf hoe slim je je woning maakt. Niko Connected is de perfecte oplossing voor wie renoveert. Omdat je zelf bepaalt hoeveel slimme schakelaars je wilt, past Niko Connected binnen elk budget. Wie helemaal op veilig wil spelen heeft z’n schakelaars altijd bij de hand. Lees meer over alle mogelijkheden van Niko Connected in deze blog.

  Lees meer »
 8. Busch-Jaeger Balance SI

  Een perfecte ruimte bestaat uit vele indrukken. Het samenspel van vormen, kleuren en licht is bepalend. Een spannende harmonie ontstaat uit de rechte en convexe lijnen van de serie ABB Busch-Jaeger Balance® SI. Zo past hij universeel bij vele inrichtingsstijlen. Busch-Balance is eenvoudig eigentijds en gewoonweg ideaal. Lees meer over de Balance SI serie in de blog.

  Lees meer »
 9. Schakelmateriaal aansluiten

  In huis wil je lampen op verschillende manieren aan kunnen maken: op 2 plekken dezelfde lamp bedienen of met 1 schakelaar bijvoorbeeld 2 of 3 lampen aanzetten. Al deze wensen zijn te realiseren met verschillende type schakelaars. Lees in deze blog meer over het aansluiten van verschillende schakelaars.

  Lees meer »
 10. Dimmer installeren

  Tijdens verschillende activiteiten, heb je behoefte aan verschillende soorten licht. Zo heb je tijdens het televisie kijken niet zo’n fel licht nodig als wanneer je op de bank een boek leest. Bij een gezellig etentje of wanneer je aan je laptop werkt, is gedimd licht fijner dan wanneer je schrijft, de was vouwt of aan het werk bent. Met een dimmer kun je voldoen aan al die verschillende licht-behoeftes. Een dimmer is daarom dus onmisbaar in huis. Deze blog bevat een stappenplan over het installeren van een dimmer.

  Lees meer »
Pagina