Stappenplan

TOP
 1. Dimmer installeren

  Tijdens verschillende activiteiten, heb je behoefte aan verschillende soorten licht. Zo heb je tijdens het televisie kijken niet zo’n fel licht nodig als wanneer je op de bank een boek leest. Bij een gezellig etentje of wanneer je aan je laptop werkt, is gedimd licht fijner dan wanneer je schrijft, de was vouwt of aan het werk bent. Met een dimmer kun je voldoen aan al die verschillende licht-behoeftes. Een dimmer is daarom dus onmisbaar in huis. Deze blog bevat een stappenplan over het installeren van een dimmer.

  Lees meer »
 2. Montage handleiding coaxkabel met connector

  Ben je van plan zelf een coaxkabel aan te gaan sluiten? In dat geval is het handig om jezelf van te voren eerst even in te lezen. Hieronder leggen we, met afbeeldingen van Hirschmann, stapsgewijs de 10 stappen uit die nodig zijn om een connector te bevestigen aan een coax kabel. Op deze afbeeldingen staan de Hirshmann KOKA 9 TS coax kabel en de IEC-connector KOKWI 5 afgebeeld.

  Lees meer »
 3. Stappenplan elektra aanleggen

  Iedereen kan tegenwoordig materiaal kopen om elektrische installaties aan te leggen. Zonder kennis kun je echter niet zomaar aan de slag gaan. Ook wanneer je kennis van enkele jaren geleden dateert, is het handig om de basis van elektriciteit aanleggen nog even op te frissen. Hieronder lees je in 10 globale stappen de basis van elektra aanleggen.

  Lees meer »