Buitenverlichting

Buitenverlichting zorgt voor meer sfeer en veiligheid. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan een kijkje op onze 'Alles over buitenverlichting'-pagina. Bent u niet zo bekend met termen als IP-waarde, kleurtemperatuur of lumen? Bekijk dan de veelgestelde vragen over verlichting.

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m do. vóór 21.00 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Buitenverlichting

Wanneer het ’s avonds buiten donker wordt gaan in de huizen de lichten aan. Vergeet dan niet ook uw tuin te verlichten! Het is niet alleen een veel prettiger gezicht als uw tuin er niet donker en verlaten bijligt, het kan ook bijdragen aan de beveiliging van uw huis. Of u nou kiest voor lantaarns, grondspots, wandlampen of sensorlampen, verlichting in uw tuin maakt uw huis gegarandeerd minder aantrekkelijk voor inbrekers.

In Nederland wordt buitenverlichting, tenzij onder een afdak of carport geplaatst, vaak blootgesteld aan regen en vocht. Het is dan ook belangrijk dat de lampen die u kiest waterdicht zijn. De waterbestendigheid wordt aangegeven met een IP-waarde. Hoe hoger deze waarde hoe beter de lamp bestand is tegen water en vocht. De meeste buitenlampen, zoals de lampen uit de Brig serie van KS Verlichting of de RZB Bulleye lampen, hebben een IP44 waarde. Dit is de standaard IP-waarde voor buitenverlichting aan de muur. Een muurlamp wordt aan minder water blootgesteld dan een grondspot. De standaard IP-waarde voor grondspots voor buiten is daarom ook IP67. Met grondspots verlicht u gemakkelijk uw tuinpad of een specifiek object in uw tuin. Hoge kwaliteit grondspots voor buiten vindt u in de Pro en Tuin serie van KS Verlichting. KS biedt diverse grondspots aan, allen vervaardigd uit roestvaststaal en met een IP67-waarde.

Wilt u graag zien waar u loopt als u ‘s avonds de tuin in gaat of wilt u uw huis minder inbraakgevoelig maken door het van buiten te verlichten, maar vindt u het zonde om de lampen rondom het huis de hele nacht te laten branden? Dan kunt u kiezen voor een van de Steinel sensorlampen die Elektrototaalmarkt.nl aanbiedt. Deze lampen zijn uitgerust met een moderne sensortechniek, wat ervoor zorgt dat de verlichting bij schemering of als er een beweging van een warmtebron wordt herkend, automatisch wordt ingeschakeld. Als er geen beweging meer wordt geregistreerd, schakelt de verlichting na de ingestelde tijd weer uit. Er wordt gezorgd voor veiligheid, comfort en energiebesparing door het automatisch in- en uitschakelen van licht. Een van de populairste series sensorlampen van Steinel is de L1 sensorlamp. Deze sensorlamp is ideaal voor huizenfronten en entrees en wordt geleverd inclusief stickervel met huisnummers.

Maar liefst 19 merken bieden buitenlampen aan bij Elektrototaalmarkt.nl. Naast het grote aanbod van wandlampen en prikspots vindt u bij Elektrototaalmarkt.nl ook diverse soorten inbouwspots. Voor zowel waterdichte als niet-waterdichte inbouwspots kunt u terecht bij onder andere Klemko of Norton. Voor de meest stijlvolle opbouwverlichting neemt u een kijkje bij Philips, Performance in Lighting of KS Verlichting. Ook vindt u op de site van Elektrototaalmarkt.nl diverse lamptypes. Gaat u voor de zuinige, veelzijdige LED armatuur uit de Philips CoreLine FWC LED serie, voor de geldbesparende LED lamp met een lange levensduur of voor het comfort van de Steinel L 1 sensorlamp? Of gaat u toch voor het oude en vertrouwde warme licht van de gloeilamp met de Turijn buitenlampen van KS? Het is aan u, bij Elektrototaalmarkt.nl vindt u het allemaal!

Alles over buitenverlichting

Op de 'Alles over buitenverlichting' pagina vindt u alles wat u moet weten over buitenverlichting. Gaat u voor functionele en veilige verlichting bij uw tuinpad? Of wilt u een designvolle en sfeervolle tuin creëren? Welke mogelijkheden zijn er en hoe installeert u het eigenlijk? Wij vertellen het u op onze verschillende kennispagina's!