Verlichting

Verlichting kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Om de beste keuze te kunnen maken tussen de verschillende lampen, leest u eerst de veelgestelde vragen over verlichting.

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m do. vóór 21.00 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Veelgestelde vragen over verlichting

Op de 'Veelgestelde vragen over verlichting'-pagina vindt u alles wat u moet weten over verlichting. Bent u op zoek naar een lichtbron maar weet u niet welk type lichtbron u precies moet hebben? Wat betekenen de verschillende kleurtemperaturen? Wat is belangrijk voor op kantoor? En wat is eigenlijk het verschil tussen lumen, lux en watt? Wij vertellen het u op onze verschillende kennispagina's!

Verlichting

Verlichting is overal. Van sfeerverlichting tot bouwlampen en van halogeenlampen tot ledlampen, er zijn oneindig veel mogelijkheden als het gaat om verlichting. Met verlichting wilt men vaak een bepaalde sfeer creëren. In huis is dit vaak een gezellige en rustige sfeer terwijl op de werkvloer vaak een actieve sfeer dient te zijn. Het is belangrijk om te kijken welke verlichting u nodig heeft in welke ruimte. Er spelen verschillende factoren mee: de lichtopbrengst die een lamp heeft, vaak aangeduid in lumen, de warme van het licht dat de lamp uitstraalt, vaak aangeduid in Kelvin, en de technologie waar de lamp gebruik van maakt, denk hierbij aan halogeen of led.

Elektrototaalmarkt biedt een groot assortiment aan diverse verlichting en verlichtingsonderdelen. Het assortiment bestaat uit o.a. binnenverlichting, buitenverlichtingschemerschakelaars, bewegingsmelders en noodverlichting. Daarnaast biedt Elektrototaalmarkt alle soorten lichtbronnen aan, van ledverlichting tot TL-buizen, maar ook verlichting in allerlei kleuren en vormen. Kortom, alles is aanwezig!

Topmerken verlichting

Op het gebied van verlichting zijn er diverse merken die Elektrototaalmarkt biedt. De grootste merken zijn Philips, Osram en Bailey.

Philips is iedereen wel bekend. Het bedrijf werkt constant aan innovatieve oplossingen en produceert artikelen van hoge kwaliteit. Osram klinkt u wellicht wat minder bekend in de oren, toch is het merk wereldwijd erg groot en in Nederland marktleider op het gebied van voertuigverlichtingstechniek. Ook bij het Eurovisie songfestival van 2018 was Osram verantwoordelijk voor de verlichting. Bailey specialiseert zich in innovatie van LED-technologie. Naast ledlampen heeft het bedrijf een groot assortiment aan alle soorten en maten verlichting, van sfeerverlichting tot bouwlampen.