Rubber kabel

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m do. vóór 21.00 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Rubber kabel

Een rubberen, siliconen of neopreen kabel is de kabel en draad installateur zeker niet onbekend. Deze soepele kabels zijn verkrijgbaar bij Elektrototaalmarkt.nl in veel verschillende uitvoeringen, wat ze geschikt maken voor het functioneren in een tal van situaties. Heeft u een kabel nodig die kan worden aangesloten op verplaatsbare of juist vaste apparatuur? Of misschien wel eentje die kan functioneren onder de zwaarste omstandigheden? En wat dacht u van extreme hittebestendigheid? Voor elk probleem vindt u bij ons de oplossing!

De grootste aanbieder van rubber kabels is op het moment Draka, een merk dat garant staat voor het leveren van kwaliteit. Een erg populaire serie van Draka is de NWPK speciaal Eca. Deze neopreenkabels zijn geschikt voor verplaatsbare elektrische apparatuur, machines en andere werktuigen in fabrieken en werkplaatsen waar redelijk zware mechanische eigenschappen vereist zijn. Wanneer u een nog sterkere en robuuste kabel nodig heeft, is een QWPK purkabel uw beste vriend! Deze leidingen zijn zelfs bestand tegen schuren en slepen over scherpe of ruwe oppervlakken, zoals in de bouw, op scheepswerven of bij wegwerkzaamheden. Al deze krachtpatsers met speciale eisen voor u juist helemaal niet nodig? Ga dan voor een klassieke RWPK rubber kabel!

Naast zware mechanische omstandigheden, kan het ook zijn dat uw kabel te maken krijgt met extreme temperaturen. Ook voor hittebestendige rubber kabels kunt u bij Elektrototaalmarkt.nl terecht! Een veelgebruikte hittebestendige kabel is de multifunctionele ÖLFLEX siliconenkabel van het merk Lapp. Deze leidingen blijven functioneren tot wel 180 graden Celsius en zijn dus ideaal voor onder andere het aansluiten en besturen van ketels en Cv-installaties. Ook het bovengenoemde Draka heeft EDRATEEN mantelleidingen, die evenals de EVA leidingen van Donne bestand zijn tegen maximaal 110 graden Celsius.

Tot slot valt ook de collectie laskabels van Elektrototaalmarkt.nl onder het kopje rubber kabels. Het gebruik van een elektrische lasmachine of ander lasgereedschap is een klus waarbij veiligheid en kwaliteit belangrijke vereisten zijn. Daarvan bent u bij ons dan ook altijd van verzekerd! Voor laskabels kunt u onder andere terecht bij de H01N2-D leidingen van Nexans. Deze sterke kabels zijn slijtvast en zeer soepel, en daarnaast ook nog eens geschikt voor flexibele laagspanningsverbindingen.