Brandbeveiliging

Brandveiligheid in huis is ontzettend belangrijk. Onder andere rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders zijn van essentieel belang om de veiligheid in uw huis te garanderen. Lees meer informatie op onze verschillende kennispagina's.

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m do. vóór 21.00 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Alles over koolmonoxidemelders

Op de 'Alles over koolmonoxidemelders'-pagina vindt u alles wat u moet weten over koolmonoxidemelders. Koolmonoxide wordt ook wel een sluipmoordenaar genoemd dat in elk huis kan voorkomen. Het installeren van koolmonoxidemelders zijn daardoor van essentieel belang. Waarom? Wij vertellen het u op onze verschillende kennispagina's!

Brandbeveiliging

Het is essentieel om goed voorbereid te zijn op een eventuele brand. De snelheid van het verspreiden van een brand verrast mensen: in enkele minuten kan een klein beginnend brandje uitgroeien tot een grote uitslaande brand. Elke seconde telt dus, een goede brandbeveiliging geeft u deze kostbare en belangrijke seconden. Elektrototaalmarkt biedt een groot assortiment aan brandbeveiliging, waaronder reddingsmiddelen en slanghaspels. Uiteraard voldoen al onze artikelen aan de wettelijk vastgestelde normen en eisen.

Een goede rookmelder, een blusdeken en een brandblusser kunnen het verschil maken tussen leven en dood. Dit geldt niet alleen voor thuis maar ook voor op kantoor of op de werkvloer. Zeker ’s nachts is brand erg gevaarlijk. Zonder goede rookmelders bent u al gauw te laat. Rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders wekken u en uw gezin op tijd zodat u op tijd uw woning kunt verlaten. In de keuken komt een blusdeken goed van pas. Deze kunt u gebruiken bij een brandje in de oven of vlam in de pan.

Voor grotere panden bieden wij ook handmelders. Mocht er een brand ontstaan, dan kan men met een handmelder op tijd het brandalarm activeren.

Topmerken binnen brandbeveiliging

Een grote aanbieder op het gebied van brandbeveiliging is fabrikant Ei. Dit merk is gespecialiseerd in 230V melders en marktleider in Nederland. De melders van Ei staan erom bekend betrouwbaar te zijn, niet gevoelig te zijn voor storingen en ze zijn gemakkelijk draadloos te koppelen. Hager is eveneens een betrouwbare leverancier van rook- en hittemelders. Ajax specialiseert zich in brandhaspels, brandblussers en blusdekens.