Gira

TOP
 1. Bekijk hoe Gira schakelmateriaal staat in uw huis met de design configurator

  bekijk hoe gira schakelmateriaal staat in uw huisVindt u het lastig om uit het uitgebreide Gira assortiment uw ideale schakelmateriaal combinatie samen te stellen? Bekijk nu alle mogelijke combinaties binnen uw eigen muren met de Gira design configurator. In deze blog leggen wij u uit hoe u een preview van uw combinatie Gira schakelmateriaal in uw eigen huis kunt zien.

  Lees meer »
 2. Gira Systeem 3000: licht- en zonweringbesturing gemakkelijk gemaakt

  Gira maakt met het nieuwe Systeem 3000 de dagelijkse bediening van licht en jaloezie makkelijker en comfortabeler dan ooit tevoren. Het modulaire systeem biedt door een combinatie van vijf verschillende opzetstukken en een reeks basiselementen een oplossing voor elke comfortwens. Gira Systeem 3000 basiselementen kunnen zowel handmatig, automatisch via onder andere tijdschakelklokken als via de Bluetooth app van Gira worden bestuurd. Lees in deze blog meer over het modulaire Systeem 3000.

  Lees meer »
 3. Bedien je verlichting draadloos via ZigBee Light Link met Gira

  De populariteit van Smart Lighting-systemen op basis van ZigBee Light Link, zoals Philips Hue, blijft toenemen. Hiermee schakel en dim je namelijk eenvoudig en voordelig je verlichting via je smartphone. Gira biedt diverse ZigBee Light Link zenders voor het schakelen, dimmen en het veranderen van lichtkleur. Zo ben je niet meer afhankelijk van je smartphone en bijbehorende gateways/bridges. Lees meer.

  Lees meer »
 4. Nieuw: Gira E3 schakelmateriaal

  Gira brengt in augustus een nieuwe serie schakelmateriaal op de markt: E3. Dit nieuwe schakelaar programma kenmerkt zich door haar unieke kleurenpalet, zachte contouren en soft-touch oppervlakken. Maak nu alvast kennis met de mooie E3 afdekramen van Gira!

  Lees meer »
 5. Gira Esprit linoleum-multiplex

  Natuurlijke materialen, helder design met Gira Esprit linoleum-multiplex.
  Gira Esprit linoleum-multiplex maakt voor het eerst in een schakelaarprogramma gebruik van twee natuurlijke materialen, die elkaar perfect aanvullen. Beide zijn gemaakt van recyclebare grondstoffen, zijn robuust, veelzijdig inzetbaar en geliefd bij architecten en designers. De afdekramen in zes kleuren bieden mogelijkheden voor veelzijdige combinaties in de interieurvormgeving.

  Lees meer »
 6. Gira datacommunicatietechniek

  Het koppelen van complexe datasystemen in huis komt nog al wat kijken. Logisch, dat er dan al snel een wirwar van draden ontstaan, wat er niet altijd even fraai uitziet. De nieuwe Gira data-aansluittechniek biedt hiervoor de oplossing. Het nieuwe assortiment biedt meer dan 70 componenten voor elk systeem en passend bij het design van de elektrotechnische installatie van uw huis. 

  Lees meer »
 7. Gira wandcontactdoos met LED verlichting

  Met Gira wandcontactdoos LED-verlichting kunnen gericht lichtaccenten worden aangebracht. De Gira wandcontactdoos met randaarde met LED-oriëntatieverlichting heeft een verzonken lichtbalk. Zo zorgt hij voor indirecte oriëntatieverlichting die niet hinderlijk is. Ze verlichten bijvoorbeeld traptreden en donkere gangen. Ze zorgen er zo voor dat je veiliger kunt lopen en voor een betere oriëntatie.

  Lees meer »
 8. Creëer je eigen schakelmateriaal

  Kies uw favoriete schakelaars in het schakelaar assortiment van Gira. Hulp nodig bij het kiezen? Maak dan gebruik van de nieuwe Gira app voor iPhone, iPad en andere smartphones en tablets.

  Lees meer »