Met Gira wandcontactdoos LED-verlichting kunnen gericht lichtaccenten worden aangebracht. De Gira wandcontactdoos met randaarde met LED-oriëntatieverlichting heeft een verzonken lichtbalk. Zo zorgt hij voor indirecte oriëntatieverlichting die niet hinderlijk is. Ze verlichten bijvoorbeeld traptreden en donkere gangen. Ze zorgen er zo voor dat je veiliger kunt lopen en voor een betere oriëntatie.

Wandcontactdoos LED verlichting

Sensor voor automatisch in/uit schakelen

De Gira wandcontactdozen met LED oriëntatieverlichting zijn bovendien voorzien van een schemeringssensor die de LED bij invallende duisternis automatisch inschakelt en bij voldoende licht weer uitschakelt.

Breed inzetbaar

De LED bevindt zich in de afdekking van de wandcontactdoos en maakt bij montage rechtstreeks contact met de voet van de wandcontactdoos. Daardoor kan deze moeiteloos worden achteraf toegepast bij al geïnstalleerde Gira wandcontactdozen. Dit product is daarom ook verkrijgbaar in verschillende series zoals de E22 Aluminium, E22 Edelstaal, Esprit glas zwart/kleur aluminium, E2 Antraciet en Event kleur aluminium/antraciet.