Gira brengt in augustus een nieuwe serie schakelmateriaal op de markt: E3. Dit nieuwe schakelaar programma kenmerkt zich door haar unieke kleurenpalet, zachte contouren en soft-touch oppervlakken. Maak nu alvast kennis met de mooie E3 afdekramen van Gira!

Gira E3 schakelmateriaal

Een nieuwe vormentaal en eigen kleurenpalet vormen het E3 schakelprogramma tot wat het is. Het unieke, exclusieve kleurenpalet van deze serie heeft Gira met behulp van het NCS-kleurensysteem ontwikkeld. Door het kiezen van de juiste kleuren stralen Gira E3 afdekramen harmonie en ontspanning uit. De exclusieve collectie van warme grijs- en bruintinten geven Gira E3 kleur. Zuiver wit glanzend, lichtgrijs soft-touch, grijs soft-touch, donkergrijs soft-touch, zand soft-toch, grijsbeige soft-touch, ombergrijs soft-touch, blauwgrijs soft-touch of groengrijs soft-touch kunnen moeiteloos in ieder interieur worden toegepast. 

Gira E3 groengrijs soft-touch

Soft-touch oppervlak

Het nieuwe E3 schakelmateriaal heeft een soft-touch oppervlak. Deze fluweelzachte afwerking valt bij een eerste aanraking direct op. De combinatie van een zachte vormgeving en het zachte oppervlak maken het E3 programma uniek in zijn uitvoering en aangenaam in de bediening.


Gira E3 schakelmateriaal

Gira 3 combineren met Gira Systeem 55

Net als zijn voorganger E2, is Gira E3 perfect te combineren met Systeem 55. Het Gira Systeem 55 programma is een basisprogramma met grote diversiteit aan producten voor dagelijkse toepassing. Zo is Gira E3 te combineren met onder andere Systeem 55 schakelaars, wandcontactdozen en dimmers. De diversiteit aan kleuren maakt E3 in combinatie met Systeem 55 aantrekkelijk voor elke omgeving en verschillende toepassingen


Gira E3 schakelmateriaal combinatie met Gira System 55


Shop hier het nieuwe Gira E3 schakelmateriaal.