ABB groepenkasten staan garant voor functionaliteit, betrouwbaarheid en absolute kwaliteit. Bovendien zijn groepenkasten van ABB ontwikkeld om het installeren zo plezierig, eenvoudig en snel mogelijk te maken. Daarnaast levert ABB ook alles om je groepenkast uit te breiden. Lees in deze blog meer over ABB groepenkasten en onderdelen.

ABB groepenkasten

ABB beschikt over een ruim assortiment groepenkasten, ook wel installatiekast of stoppenkast genoemd. Haf wordt vaak in een adem met ABB genoemd. Haf is een type groepenkast van ABB en is de afkorting van Hafonorm. Weet je niet welke groepenkast je moet kiezen? Lees hier hoe je de juiste groepenkast kunt kiezen.

Iedere woning is anders. Daarom heeft ABB de ABB Haf groepenkast ontwikkeld. Deze installatiekast kan aangepast worden naar verschillende situaties. De ABB Haf groepenkast met één hoofdschakelaar of twee of drie aardlekschakelaars kan naar wens samengesteld worden. Het busboard ® systeem waarop de groepenkasten zijn gebaseerd maken het mogelijk om uitbreidingen snel en eenvoudig erin te klikken.

Mocht er dus later een extra groep nodig zijn kan deze later makkelijk toegevoegd worden.

ABB renovatiekasten

In oudere woningen is vaak weinig ruimte beschikbaar voor een meterkast met groepenkast of alleen voor een groepenkast. Het uitbreiden van groepen is dan vaak erg lastig. De ABB Haf renovatiekast biedt de oplossing. Zijn opvallend geringe afmetingen maakt de kast ideaal voor installatie in bestaande woningen. Met de ABB Haf renovatiekast zorg je in een handomdraai voor een groepenkast die up-to-date en toekomstproof is.
ABB onderdelen

ABB biedt een compleet assortiment aan onderdelen voor groepenkasten. Aardlekschakelaars, contactdozen, flexomaten, bescherming en zekeringsgroepen vind je allemaal in het ABB Haf assortiment. Stel je eigen groepenkast samen of breid je huidige groepenkast uit met de ABB groepenkast onderdelen.

ABB Haf groepenkast

Bekijk hier alle ABB groepenkasten en ABB groepenkast onderdelen.