Groepenkasten

TOP
 1. Hager Vision groepenkast vernieuwd: VKS wordt VKG

  Al meer dan 20 jaar is de Hager Vision groepenkast een vertrouwd gezicht in vele Nederlandse woningen. In 2017 werd Vision op meer dan 15 punten vernieuwd, na een uitgebreid ontwikkeltraject waaraan Nederlandse installateurs meewerkten. Het resultaat is de vernieuwde Vision verdeler; vol slimmigheden, gekenmerkt door montagegemak. Lees meer in deze blog over de vernieuwde Vision groepenkast.

  Lees meer »
 2. Bewust omgaan met elektriciteit: elektriciteit meter

  Om kosten te besparen en het uitsterven van fossiele brandstoffen te voorkomen, maken we steeds meer gebruik van elektriciteit. Denk aan elektrische auto’s en zonnepanelen. Echter is het ook belangrijk om bewust om te gaan met elektriciteit. Daarom hebben merken zoals ABB en Hager KWH meters ontwikkeld. Lees er meer over in deze blog.

  Lees meer »
 3. Het uitbreiden van je groepenkast

  De hedendaagse apparatuur vraagt heel wat van je elektriciteitsnet. Dit kan zeker in oudere woningen vaak niet goed worden opgevangen. Er zijn meerdere redenen voor het uitbreiden van je groepenkast. Valt bijvoorbeeld de stroom regelmatig uit? Dan kan het tijd zijn om je groepenkast te gaan breiden. Lees er meer over in deze blog.

  Lees meer »
 4. ABB groepenkasten en groepenkasten onderdelen

  ABB groepenkasten staan garant voor functionaliteit, betrouwbaarheid en absolute kwaliteit. Bovendien zijn groepenkasten van ABB ontwikkeld om het installeren zo plezierig, eenvoudig en snel mogelijk te maken. Daarnaast levert ABB ook alles om je groepenkast uit te breiden. Lees in deze blog meer over ABB groepenkasten en onderdelen.

  Lees meer »
 5. Hoe kies ik de juiste groepenkast?

  Heb je een verouderde groepenkast in jouw meterkast of voldoet je huidige groepenkast niet meer na een uitbreiding? Overweeg in dat geval om een nieuwe groepenkast aan te schaffen. Het kiezen van de juiste groepenkast kan, vooral als leek, erg lastig zijn. Deze blog helpt je op weg.

  Lees meer »
 6. Theben schakelklokken

  Achter de smalle 1 TE-behuizing van de nieuwe, digitale schakelklokken TR 608 top2 en TR 609 top2 van Theben verbergt zich nogal wat: pc-interface, weekprogramma met maximaal 84 geheugenplaatsen, automatische zomer-/wintertijdomschakeling en een intuïtieve, tekstgestuurde bediening via de display.

  Lees meer »
 7. Aardlekschakelaars

  Aardlekschakelaars worden vooral gebruikt in huisinstallaties. Een aarlekschakelaar bied bescherming tegen elektrocutie en voorkomt brand bij optredende lekstromen naar aarde.

  Lees meer »