Achter de smalle 1 TE-behuizing van de nieuwe, digitale schakelklokken TR 608 top2 en TR 609 top2 van Theben verbergt zich nogal wat: pc-interface, weekprogramma met maximaal 84 geheugenplaatsen, automatische zomer-/wintertijdomschakeling en een intuïtieve, tekstgestuurde bediening via de display.

De technische hoogtepunten van de digitale schakelklok TR top2: 

1.  Groot aantal programma's: Beide schakelklokken beschikken over een weekprogramma en een automatische zomer-/wintertijdomschakeling. De TR 609 top2 biedt u daarnaast een impuls- en een cyclusprogramma én een countdown-functie.

2. Intuïtieve OBELISK top2 software: Of u nu een digitale schakelklok of een schemerschakelaar programmeert, de programmeerinterface van de OBELISK top2 Software is op de pc altijd identiek, waardoor u niet steeds hoeft te wennen aan een nieuwe programmerinterface. Via de OBELISK top2 geheugenstick kopieert u het programma gewoon van uw pc naar de schakelklok of van de ene schakelklok naar de andere.

3. Geplande onderhoudsintervallen: Met behulp van de geïntegreerde bedrijfsurenteller geven de digitale schakelklokken TR 608 top2 en TR 609 top2 de geplande onderhoudsintervallen bijv. van de lampen aan.

4. Hoge bedrijfszekerheid: 10 jaar gangreserve en de PIN-code zorgen voor een hoge bedrijfszekerheid.

5. Snelle ingebruikname: DuoFix verende steekklemmen en de vooraf in de fabriek ingestelde parameters verkorten de montagetijd.

Deze nieuwe digitale schakelklokken zijn beschikbaar vanaf september 2012. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0412 - 615 552 of info@elektrototaalmarkt.nl.