Het schakelschema boekje van Moeller biedt waardevolle praktijktips uit de elektrotechniek. Dat is zowel handig voor beginners als ervaren gebruikers.

Moeller schakelschemaboekje

Over het thema "rondom de motor" vind je in het schakelschema boek belangrijke basisschakelschema's uit de elektrotechniek en diverse standaard schakelingen. Normen, formule's en omrekentabellen vullen de informatie aan. Het boek is overzichtelijk ingedeelt in diverse hoofdstukken waar je eenvoudig alle gewenste informatie terug kan vinden.
De doelmarkten van de machine- en installatiebouwers zijn internationaal. Moeller kent deze markten en is wereldwijd een competente aanspreekpartner voor alle vragen rondom het thema export van schakelapparatuur en schakelinstallaties. Daarbij wordt de export naar Noord-Amerika (USA en Canada) en de daaraan gekoppelde bijzonderheden steeds meer van belang. In de nieuwste versie van het schakelboekje heeft men de aanwezige inhoud geconcentreerd, uitgebreid en in een nieuw hoofdstuk „Export in de wereldmarkt en naar Noord-Amerika“samengevoegd.

Kijk voor meer informatie op www.schakelschemaboekje.nl. Hier kan men het volledige schakelschema boek inzien.